Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger social- og sundhedsassistent og som brænder for den komplekse sygepleje og rehabilitering.

Pilebo er Fredensborg Kommunes rehabiliteringsafsnit, beliggende på Lystholm Pleje- og Aktivitetscenter i Fredensborg.
Der er 23 midlertidige pladser. Borgerne har ofte meget komplekse pleje- og træningsbehov. På afsnittet er ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Du vil som aftenvagt blive en del af et dynamisk, velfungerende team bestående af 1 sygeplejerske og 4 social- og sundhedsassistenter. Pilebo er et afsnit i konstant udvikling, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædiske, neurologiske, kirurgiske og medicinske lidelser med varierende formål og længde for opholdet. Der arbejdes struktureret ud fra standard for rehabiliteringsforløb på ældre området med kontaktpersonsbegrebet, mål og plan møder, visitationsmøder og ugentlige borgergennemgang i et tæt tværfagligt samarbejde. Du får mulighed for at arbejde med kompleks sygepleje og rehabilitering i tæt samarbejde med borger, pårørende og samarbejdspartere.
Din profil: - Du er uddannet Social- og sundhedsassistent
- Du har blik for den enkelte borgers trivsel, ressourcer og udfordringer og kan arbejde med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang.
- Du kan indgå i et tæt samarbejde med borgere, pårørende, kolleger og øvrige samarbejdspartnere.
- Du er energisk og mødestabil Vi kan tilbyde dig:
 - En arbejdsplads med spændende og komplekse sygeplejefaglige opgaver.
- En arbejdsplads der prioriterer trivsel, medindflydelse og engagement hos sine medarbejdere.
- Engagerede og fagligt bevidste kolleger der samarbejder tæt om fælles mål for borgeren. Lystholm Lystholm Pleje- og Aktivitetscenter er beliggende i Fredensborg i nyere bygninger med moderne faciliteter.
Du kan læse mere om os på Fredensborg Kommunes hjemmeside: https://www.fredensborg.dk/borger/senior-og-pension/pleje--og-aktivitetscentre/lystholm-i-fredensborg Løn- og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse.
Yderligere oplysninger: Vil du høre mere om stillingerne, eller er du interesseret i et besøg på Lystholm, før du evt. ansøger, er du velkommen til at ringe til Gruppeleder Inge Birch på
tlf. 72562819.
Send din ansøgning til os gennem linket nedenunder.
Ansøgningsfrist: mandag den 5. marts kl.12 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 10/11.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her