Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger socialpædagoger og familiebehandlere til vores opholdssted samt til vores forebyggende indsatser

Har du erfaring med familiearbejde og-/eller arbejdet med udsatte børn? Og brænder du for at arbejde med udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter! Der er aktuelt ledige stillinger både på Småskolen Peterslyst samt Småskolen Christianshede.

Småskolen Peterslyst samt Småskolen Christianshede er vores to socialpædagogiske opholdssteder, hvor målgruppen først og fremmest er børn- og unge der har været udsat for omsorgssvigt, en del har opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser samt kognitive udfordringer. Derudover har vi flere unge med autismespektrumforstyrrelser.

Personalet på vores opholdssteder er tværfagligt sammensat, og består af pædagoger, socialrådgivere, psykologer, administrativt og praktisk personale samt ledelse.

Udover vores to døgntilbud, så har vi ligeledes et ambulant udekørende tilbud, som leverer og varetager forebyggende familieindsatser i borgernes eget hjem. Formålet med vores forebyggende indsatser er, at støtte forældrene i at kunne varetage omsorgen for deres barn og samtidig med denne udviklingsstøttende tilgang at vurdere deres ressourcer og vanskeligheder i forældreskabet. Vores forebyggende arbejde sker ud fra en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang med et fundament fra tilknytningsteorierne og udviklingspsykologien.

Aktuelt søger vi medarbejdere til alle tre tilbud.

Vi søger dig, som er uddannet pædagog eller har lignende relevant grunduddannelse, gerne med efteruddannelse indenfor familieområdet. Du har kendskab til- og gerne erfaring med at arbejde helhedsorienteret, med udgangspunkt i ressourcer og med anerkendelse som et centralt nøgleord. Dette både i forhold til børn, unge, familier, kolleger og dig selv. Du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og familier, og du kan arbejde systematisk og målrettet med pædagogiske indsatser. Desuden er du loyal overfor fælles beslutninger.

Du er handlekraftig og robust, og kan indgå i en foranderlig dagligdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs. Du kender dig selv godt og kan udvise ro og stabilitet i pressede situationer, ligesom du er i stand til at formidle svære budskaber på en nænsom, men tydelig måde. Du kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring familierne og er positiv og respektfuld i forhold til både kolleger og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde en velfungerende og udviklingsorienteret organisation med spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Vi har et stærkt fokus på løbende udvikling og udbygning af vores tilbud og indsatser, og forventer af dig, at du er interesseret i at bidrage til dette.

Peterslyst er beliggende i Virklund, kun få kilometer fra Silkeborg. Christianshede er beliggende mellem Ikast og Silkeborg. Vores udekørende indsatser har ligeledes deres base på Christianshede.

På begge døgntilbud gælder det, at du skal påregne døgn, aften og weekendarbejde – dette dog med udgangspunkt i egen livssituation samt ønsker.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingerne på Christianshede er du velkommen til at henvende dig til:

Afdelingsleder: Anne Mette Wittrup telefon 42740543

Har du spørgsmål til stillingerne på Peterslyst er du velkommen til at henvende dig til

Forstander: Charlotte Grønhøj telefon 51155190

se også gerne vores hjemmesider:

www.christianshede.dk og www.peterslyst.dk

Ansøgninger sendes på mail til: helle@christianshede.dk skriv gerne i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

 

Samtaler vil blive afholdt løbende

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.