Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger socialpædagoger til vores bo afdelinger

Småskolen Christianshede søger socialpædagoger med tiltrædelse hurtigst muligt

Vi har stor tilgang af børn og unge, og søger derfor pædagoger med erfaring inden for vores målgruppe. Du er én der byder ind med idéer, er empatisk, tålmodig og kan trives i en travl hverdag, hvor vi hjælper hinanden med at tænke i muligheder og løsninger.

På Småskolen Christianshede skal du dele vores passion for at skabe en spændende hverdag. Vi nyder, at her er højt til himlen og god plads til udfoldelse både i skoven og i den fantastiske natur. Vi har en mini ZOO, så du skal være interesseret i at bruge dyrene i dit pædagogiske arbejde, ligeledes skal du være indstillet på at deltage i fodringen af dyrene. Vi tilbyder en hverdag med liv og udvikling hvor du får dygtige kollegaer og en bred vifte af fagpersoner til at sparre med. Vi vægter et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og forældre om de unges trivsel og udvikling. Christianshede rummer desuden en intern skole hvor vi har plads til 30 elever.

Vi er ca. 35 medarbejdere: uddannede lærere og pædagoger, socialrådgiver, psykolog og praktiske medhjælpere. Vores specifikke målgruppe er børn og unge med omsorgssvigt, opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser og udviklingshæmning. Vi har desuden kognitivt velfungerende unge med autismespektrumforstyrrelser.

Vores anden afdeling, Småskolen Peterslyst søger ligeledes pædagoger. Her er målgruppen den samme. På Småskolen Peterslyst ligger en rideskole, hvor mange af eleverne har deres egen hest de skal passe og pleje. Flere af vores elever kører Moto Cross i fritiden. Det er derfor en fordel, at du deler vores unges interesse for ride- og motor sport.

På begge døgninstitutioner gælder det, at du skal påregne døgn, aften og weekendarbejde.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingerne på Christianshede er du velkommen til at henvende dig til:

Anne Mette Wittrup telefon 42740543

Har du spørgsmål til stillingerne på Peterslyst er du velkommen til at henvende dig til

Charlotte Grønhøj telefon 51155190

se også gerne vores hjemmesider:

www.christianshede.dk og www.peterslyst.dk

 

Ansøgningsfrist: 15. juni 2020

Samtaler vil blive afholdt løbende

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.