Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger sosu-uddannet personale med hjerte på rette sted

I plejeboligerne på Bronzealdervej er vi i gang med et generationsskifte. Rigtig mange medarbejdere har nået en alder, hvor de vælger at gå på efterløn eller pension. Derfor har vi valgt at lave dette åbne stillingsopslag, hvor vi løbende søger sosu-uddannet personale til plejeboligerne på BronzealdervejHar du en Sosu-uddannelse, er der nu mulighed for at blive en del af en engageret personalegruppe, hvor arbejdsglæde og værdigt ældreliv er i højsæde.Plejeboligerne Bronzealdervej er fra 2009, og vi har 60 plejeboliger fordelt i 6 huse med 10 lejligheder i hver. Personalet i husene arbejder i teams, der hver har sin egen teamkoordinator. Du kan enten blive tilknyttet ét af husene eller arbejde som flyver i flere huse. I huset er en lille kollegagruppe på ca. 8 personer, som er i tæt samarbejde med de øvrige huse. Vi hjælper hinanden i huset og på tværs af husene. I hverdagene er der 3 på arbejde i hvert hus, og i weekenden er der 2 på arbejde i hvert hus.

På Bronzealdervej har vi ansat Sosu-personale, servicepersonale, ernæringspersonale, og det er et aktivt sted for elever samt praktikanter. Sammen arbejder vi for et aktivt indhold i hverdagen gennem blandt andet udeliv og klubliv. Vi skaber mening for den enkelte ved at gribe mulighederne i nuet.Vi arbejder sundhedsfremmende og forebyggende og støtter beboeren i sine valg i forhold til livsindhold, livskvalitet og en aktiv hverdag. Vi arbejder med udgangspunkt i Odder Kommunes Værdighedspolitik samt filosofien i EDEN Alternative, som tager afsæt i bevidstheden om, at vi arbejder i beboerens hjem. Husdyr er en aktiv del af vores hverdag ,og i alle husene er der husdyr. Det er eksempelvis kat, kanin og fugle. Du kan læse mere om EDEN på www.edenindenmark.dk/.


Bronzealdervej er en del af Sundhed og Omsorg i Odder Kommune. Du kan få indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo: https://youtu.be/WgKCZK9PzUg

Beboerdemokrati er en naturlig del af livet på Bronzealdervej, hvor beboere, deres nære familie og personalet snakker sammen om menuplan, aktiviteter og ønsker til fællesskabet. Vi har et velfungerende Fællesråd og en Aktivitetsforening med 45 frivillige, som aktivt tager del i at få skabt det hverdagsliv, som beboerne ønsker.Hverdagens måltid har en stor betydning for det gode hverdagsliv, og vi udvikler hele tiden på at gøre maden og måltidet til en fælles oplevelse. Det betyder, at der i hvert hus tænkes på, at maden og måltidet er en sanseoplevelse i duft og udseende. Huset har et køkken i midten, som aktivt bruges til delvis madlavning eller bagning. Beboerne inddrages hvor der er mulighed for det.Vi vægter, at du:

 • brænder for at gøre en forskel for de ældre og imødekomme deres behov og ønsker
 • har lyst og flair for at arbejde med værdierne i vores kerneopgaver, herunder Eden Alternative
 • har et godt overblik og forståelse for det aktive og værdige hverdagsliv
 • kan arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse gennem høj faglighed og dokumentation i Nexus
 • har lyst og flair for at fange mulighederne i nuet
 • har lyst til at arbejde med udvikling og læring, herunder skabe læringsmuligheder for elever og kollegaer
 • kan indgå i det tværfaglige samarbejde og teamarbejdet i huset.
 • kan arbejde med low arousal og personcentreret omsorg


Vi tilbyder:

 • et arbejde i en uhøjtidelig men ambitiøs organisation, hvor vi hører, ser og er der for hinanden
 • et arbejde hvor du har stor indflydelse på dine arbejdstider
 • et arbejde hvor din kreativitet kan blive foldet ud til beboers bedste


Har du lyst til at blive ansat på Bronzealdervej, vil vi opfordre dig til at sende en ansøgning.Ønsker du at høre mere kan du kontakte:

 • Sygeplejefaglig leder Helle Krab Skøtt på telefon 2489 5932
 • Leder Bente Markfoged på telefon 2486 5515


Du kan læse mere om Plejeboligerne Bronzealdervej på kommunens hjemmeside. Du finder os på www.odder.dkLøn i henhold til overenskomst
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.