Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger SSA til Fleksibelt Medarbejderteam

Attraktiv stilling for den erfarne social- og sundhedsassistent

På de midlertidige døgnpladser på Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter (HRT) i Snekkersten, søger vi erfarne social- og sundhedsassistenter til at indgå i et kommende Fleksibelt Medarbejderteam.
Som ansat i det fleksible medarbejderteam, kommer du til at arbejde på tværs af de tre døgnafdelinger. Du kommer til at have indflydelse på dine vagter, som planlægges en måned frem i tiden. Vagterne kan ligge både dag, aften og nat, vi har dog faste aften- og nattevagter.

Vi varetager komplekse pleje-, omsorgs- og rehabiliteringsindsatser til borgere, der efter hospitalsophold har behov for et midlertidigt døgnophold.
Hos os kan du bringe hele din faglighed i spil, og samtidig erhverve nye kompetencer.
Borgermålgruppen er meget bred, og vi har derfor ikke forventninger om at din erfaring dækker hele spektret, men har du erfaring fra ortopædkirurgien, det brede medicinske speciale, palliation, rehabilitering og/eller demens vil de borgere du kommer til at møde her, ikke være fremmede for dig.
Du skal være god til at omstille dig, og hurtigt kunne sætte dig ind i nye borgeres situation.

For os er det vigtigt, at du varetager dit arbejde med respekt for den enkelte borger, dine kolleger og dit eget kompetenceområde. Sammen skaber vi det gode arbejdsmiljø.
Vi lykkes kun med opgaverne hvis vi arbejder sammen og styrer mod samme mål, derfor søger vi en medarbejder, der i høj grad mestrer at samarbejde; mono- såvel som tværfagligt.

Inden du søger jobbet, skal du gøre op med dig selv, om du trives i en arbejdsdag med et højt flow, da vi modtager ca. 450 nye borgere årligt. Det stiller også krav til stærke dokumentationskompetencer, og her hos os anvender vi Nexus som omsorgssystem.

Vi vil se frem til at læse din ansøgning, og vi vil bede dig om at forholde dig til:

  • Hvilke kompetencer bringer du i spil; fagligt såvel som personligt?
  • Hvilke refleksioner har du omkring midlertidige døgnforløb?
  • Hvad skal der til, for at du trives og præsterer bedst muligt?
Hvis du matcher ovenstående, vil vi gerne møde dig til en samtale vedrørende en evt. ansættelse på 32-37 timer ugentligt og med weekendvagt hver 2.-3. weekend.
Der vil være et funktionstillæg for at være en del af Fleksibelt Medarbejderteam.
Ud over din ansættelsesnorm, er der mulighed for at tage ekstra vagter gennem FEA-ordningen (frivilligt ekstraarbejde).

Ansøgningsfrist d. søndag d. 22. november. Vi kalder løbende ind til ansættelsessamtale. Ansøgningen skal sendes via linket i stillingsopslaget.
Dine kommende kolleger og jeg ser frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af os afdelingsledere (Søs Nehring 41 86 93 61) eller Christina Bjerre (25 31 13 54).

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.