Vi søger SSH-elever med start i august 2018

Banker dit hjerte for at give omsorg til ældre mennesker?
Så søger Fredensborg Kommune social- og sundhedshjælperelever med start august 2018.


Krav til optagelse
Du er i gang med eller har bestået Grundforløb 2 på en Erhvervsskole med indgangen sundhed, omsorg og pædagogik eller anden relevant uddannelse.

Om dig
Du er interesseret i at arbejde med mennesker, er respektfuld og har lyst til at udvikle dig både personligt og fagligt, så du professionelt kan udføre personlig og praktisk hjælp, rehabiliterende opgaver og aktiviteter i samarbejde med kommunens borgere og dine kollegaer.
Du er mødestabil, fleksibel og har lyst til at tage ansvar for egen læring og uddannelse, herunder indstillet på at læse og løse opgaver, også når du er i praktik.
 
Dine arbejdsområder til være
Skabe struktur i borgernes hverdag, støtte borgerne med det praktiske og hjælpe med den personlige pleje og arbejde rehabiliterende.
Fokusere på tidlig opsporing og identificering af behov for professionel indsats, samt følge med i borgernes tilstand og reagere, hvis den ændrer sig.
 
Vi tilbyder
Du vil få en meningsfuld arbejdsdag med spændende udfordringer i et godt læringsmiljø med professionel støtte og vejledning.
Du vil få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.
En uddannelse med stor mulighed for, at få et job efter endt uddannelse og/eller et springbræt til f.eks. social- og sundhedsassistent og herefter sygeplejerske.

Om uddannelsesforløbet
Uddannelsen varer i alt 14 måneder, og har fokus på både teori og praksis. Teoriforløbene foregår på SOPU-skolen i Hillerød. Praktikforløbene foregår på henholdsvis et plejecenter og hjemmeplejen i Fredensborg Kommune i byerne Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg. Bliver du ansat, har du automatisk en praktikplads.
Du kan læse mere om uddannelsesforløbet og optagelseskrav på SOPUs hjemmeside på:
http://www.SOPU.dk.

Du kan læse mere om Fredensborg Kommune og uddannelsesforløbet på vores hjemmeside
http://www.fredensborg.dk.

Løn og ansættelsesforhold
Fredensborg Kommune er din arbejdsgiver gennem hele uddannelsen. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelsen er tidsbegrænset. Det betyder, at du er ansat så længe uddannelsen varer. Du får løn både i teori- og praktikperioderne. På hold august 2018 giver Fredensborg Kommune voksenløn til alle social- og sundhedshjælper elever, der er fyldt 25 år ved uddannelsesstart. Øvrige oplysninger om løn finder du på kommunens hjemmeside.

Ansættelsesprocessen:
Du skal søge stillingen online på linket nederst på siden. Vi skal have din ansøgning senest den 6. maj 2018 kl. 12.00.
Det er vigtigt, at du vedlægger de nødvendige dokumenter, hvis vi skal kunne vurdere din ansøgning.
 
   • Dokumentation for, at du er optaget/går på grundforløb 2 målrettet SSH-uddannelsen samt hvornår den slutter.
   • Erklæring, der giver os lov til at udveksle dine oplysninger med SOPU i Hillerød i forbindelse med en eventuel ansættelse  (du finder linket  her )
   • Kompetenceskema fra SOPU (udfyldt af din klasselærer)
   • 9. eller 10. klasse eller andet eksamensbevis.
   • Straffeattest (du kan indhente den på http://www.borger.dk eller hos politiet)
   • Gyldig opholdstilladelse, hvis du ikke er dansk / EU borger.
   • Opdateret brand og 1. hjælpsbevis. 


Vejledning til ansøgningsskemaet finder du her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Maj-Britt Andreasen på mail: fredensborg@fredensborg.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedshjælperelev i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger 9 social- og sundhedshjælperelever med start 13. august 2018. Uddannelsen Uddannelse varer 1 år og 2 måneder. Du får løn under hele forløbet og er garanteret en praktikplads i Hillerød kommune. Uddannelsen veksler mellem 3 sko...
Indrykket:8. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Bliv social- og sundhedshjælperelev

Frederikssund Kommune

Bliv social- og sundhedshjælperelev i Frederikssund Kommune Næste hold starter på uddannelsen medio august 2018 Send din ansøgning inden den 7. maj kl. 12. Vi vil gerne høre fra dig, der: har lyst til en spændende og meningsfyldt uddannelse kan tage...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Social og sundhedshjælperelever

Helsingør Kommune

Helsingør kommune søger SSH elever med start i aug. 2018 Helsingør kommune søger social- og sundhedshjælperelever til optagelse på hovedforløbet med start Aug 2018. Jobbeskrivelse På uddannelsen får du en grundlæggende viden om, at give både praktis...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

To aktivitetsmedarbejdere med særligt opsøgende funktion

Hørsholm Kommune

Aktivitetscentret Sophielund og Breelteparkens Dagcenter søger begge engagerede aktivitetsmedarbejdere med særligt fokus på kontakten til og tilknytningen af komunens ældre. Arbejdspladsen Begge arbejdssteder tilbyder dejlige rammer, der bobler af l...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Social- og sundhedshjælper i fast aftenvagt til Breelteparkens Hjemmepleje

Hørsholm Kommune

Breelteparken søger lige nu en dygtig og engageret social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt - kan det være dig? Arbejdspladsen Breelteparken er et stort selvejende omsorgscenter i Hørsholm Kommune, der ligger naturskønt, tæt på Helsingørmotorve...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018