Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger sundhedsfagligt personale - også studerende og pensionerede - der kan hjælpe med at vaccinere mod COVID-19 i vaccinecentrene i Kolding og Vejle

I Sygehus Lillebælt søger vi nu personale, som kan indgå i det vigtige arbejde med at vaccinere personale, patienter og grupper af borgere mod virusset. Opgavens omfang og forløb er ikke kendt i detaljer endnu, men en ting er sikker: Vi får brug for nye kolleger for at komme i mål med den.

Din baggrund
Du har en sundhedsfaglig uddannelse eller er studerende fra de sundhedsfaglige uddannelser. 

Om jobbet
Din primære opgave vil blive at vaccinere mod COVID-19 og dertil hørende administrative opgaver. Der vil herudover ligge en væsentlig indsats i at være med til at sikre et trygt og roligt miljø omkring patienterne.

Du vil blive lært grundigt op i sikkerhed, værnemidler, hygiejne og andre centrale forhold om netop denne vaccine. I dagligdagen samarbejder du med en eller flere kollegaer om den specifikke opgave, og der vil være specialuddannet personale til stede i vaccinationscentrene, der er klar til at tage sig af eventuelle allergiske reaktioner.

Vaccinationscentrene placeres i Vejle og Kolding. Du bedes angive i ansøgningen, om du søger job i Vejle, Kolding eller er interesseret i arbejde begge steder.

Om dig som person
Du er som person rolig, danner dig overblik og er effektiv i din opgaveløsning. Du er også imødekommende og god til at skabe tryghed omkring dig, og du søger altid det gode samarbejde med kolleger.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er tidsbegrænsede og løber i første omgang fra forventeligt den 1. januar til 30. juni 2021 med mulighed for forlængelse. Man skal kunne møde på arbejde mindst to hele arbejdsdage om ugen, og aftenvagt og/eller weekendvagter vil forekomme. Omfanget af vagter og de præcise arbejdstider på de forskellige matrikler kendes desværre ikke endnu.

Aflønningen vil ske ud fra gældende overenskomst og vurderes efter arbejdsopgaver og kompetencer. Efterspørges en konkret uddannelse for at varetage stillingen, vil lønindplaceringen ske efter relevant og efterspurgt uddannelse.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Du søger jobbet ved at indsende ansøgning, CV og autorisationsbevis eller dokumentation af studieaktivitet/deleksaminer til os samt udfyldt oplysningsskema via "søg"-linket her på siden. Vi udvælger ansøgere til samtale løbende, så send din ansøgning med det samme. Husk at anføre, om du søger job i Vejle, Kolding eller begge steder.

Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lisbeth Ejskær, lisbeth.ejskjaer@rsyd.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.