Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger sygeplejersker til nattevagter, der brænder for at gøre en forskel for børn og unge med komplekse og multiple funktionsnedsættelser

Grundet en af vores nattevagter skal på efterløn, og en anden har søgt nye udfordringer, samt et stigende børn/ungetal søger Fenrishus to sygeplejersker til nattevagter. Har du mod på faglige udfordringer og udvikling, er dette job måske noget for dig.
 
Om Fenrishus
Fenrishus er en afdeling under Specialområde Børn og Unge (SBU) og ligger på Fenrisvej i Aarhus. Her modtages børn og unge i alderen 0-25 år, med massive og varige psykiske og fysiske handicap. På Fenrishus arbejder sygeplejersker, SOSU-assistenter, pædagoger og terapeuter i et stærkt tværfagligt miljø.
 
Vi arbejder systematisk med udarbejdelse af delmål og udarbejdelse af individuelle planer for det enkelte barn og ung. Gennem observationer og plejemæssige tiltag sikrer vi, at børnene og de unges helbred er det bedst mulige. Vi behandler, i samarbejde med speciallæge i pædiatri, de komplikationer børnene og de unge har, eller får som følge af deres handicap.
Indsatsen foregår i et tæt samarbejde med børnenes forældre.
Da alle børn og unge på Fenrishus har diagnoser af livstruende karakter, og deraf kortere forventet levetid, arbejdes ud fra den palliative tilgang, hvilket kort fortalt indebærer fokus på lindring af lidelse samt livskvalitet for det enkelte barn/ung og dennes familie.
 
Vi tilbyder:

  • et arbejde med børn og unge, der har komplekse problemstillinger, hvor fokus er på deres ressourcer, behov og livskvalitet
  • en spændende arbejdsplads i et stærkt fagligt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, omsorg, nærvær og åbenhed er nøgleordene
  • at dine idéer til udvikling af afdelingen tages seriøst af ledelsen
  • et selvstændigt arbejde med mulighed for personlig og faglig udvikling
  • et meningsfyldt arbejde med gode kollegaer og nætter der sjældent er ens
  • et arbejde, hvor du kan gøre en forskel
  • Individuelt introduktionsprogram til SBU og oplæring på Fenrishus
 
Forventninger til dig:
Fenrishus søger sygeplejersker til nattevagter, som har lyst til at være en del af en afdeling i udvikling.
Vi er på udkig efter sygeplejersker, der kan håndtere udfordrende situationer, samtidig med at skabe tryghed og udvise omsorg for både barn og ung, forældre og kollegaer.
 
Når du er på arbejde, har du det sundhedsfaglige ansvar. Det forventes, at du ligeledes aktivt deltager i det pædagogiske arbejde omkring børnene og de unge. Samarbejdet bygger på gensidig dialog og åbenhed.
 
Som sygeplejerske på Fenrishus arbejder du professionelt med børn og unge med komplekse problemstillinger. Det er et arbejde, som kræver stor faglig dygtighed og respekt for det enkelte menneske. I barnet og den unges sidste tid er fokus på lindring på højt niveau med livskvalitet som det centrale omdrejningspunkt.
Du skal være i stand til at indgå i et samarbejde med forældre og pårørende. Vi ønsker en åben og aktiv kollega, som vil medvirke til, at afdelingen er et trygt sted at være for børn, unge og deres familier.
 
Har du erfaring inden for området er det en fordel, men ingen betingelse.
 
Arbejdstid:
Nattevagter i tidsrummet kl. 20-08, samt arbejde hver anden weekend.
 
Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Ulla Monrad Jensen på tlf. 23438525 eller søge oplysninger på vores hjemmeside: www.sbu.rm.dk.
 
Der vil blive afholdt samtaler i uge 31/32 og efter aftale.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.