Vi søger to nye farmakonomelever til Birkerød og Allerød Apotek

Hvis du kan lide at arbejde med mennesker og har interesse for sundhed, sygdom, hudpleje og lægemidler, så kan det være dig Birkerød og Allerød Apotek søger. Vi søger to nye farmakonomelever pr. 1/9-2021.

Som farmakonomelev tilbydes du en 3-årig teoretisk og praktisk sundhedsuddannelse, der indebærer praktik på uddannelsesapoteket og skoleophold på Pharmakon, farmakonomskolen i Hillerød. Uddannelsen er med løn under hele forløbet.

Som apotek går vi langt for at skabe dygtige farmakonomer og forventer i den forbindelse at man som elev:

  • Stræber efter læring og viden
  • Er åben og udadvendt og kan lide at tale med mennesker
  • Er ansvarsbevidst og pligtopfyldende
  • Have interesse for sygdom, sundhed og hudpleje
  • Måske allerede har haft et butiksjob eller anden relevant erhvervserfaring


Vi er en arbejdsplads med både mandlige - og kvindelige ansatte, og er en arbejdsplads, hvor der er plads til alle.

Hvordan er hverdagen som elev på Birkerød og Allerød Apotek?


Vores nuværende elever har bl.a. sagt:

”På Birkerød Apotek oplever jeg, at der er et rigtig godt og sjovt fællesskab, og at min uddannelse bliver taget seriøst. Det gælder både min vejledning til skoleopgaver, og i dagligdagen, hvor hele personalegruppen er søde til at hjælpe mig, og besvare mine spørgsmål.”

”Ud over den daglige kontakt med kunder i skranken, er jeg også med til mange andre forskellige opgaver, som at pakke dosis medicin, lave pillepas, rådgivning af kunder, der skal lære at bruge deres inhalator korrekt, og morgenmøder med undervisning eller demonstration af varer. Jeg lærer en masse, og har det sjovt med mine kollegaer imens.”


Vil du være en del af vores hverdag?

Så er du velkommen til at ansøge pr. mail allerede nu til: 346hk@apotekeren.dk
Vi tager også gerne imod ansøgninger ved personlig henvendelse i apotekets åbningstid. Spørg efter Helle (souschef og uddannelsesansvarlig) eller Jeanette (apoteker).

Man kan bl.a. starte som farmakonomelev efter en gymnasial uddannelse. For mere viden om selve uddannelsen og ansættelse kan du læse mere på: www.pharmakonom.dk/farmakonomuddannelsen/ , hvor der også er information om det virtuelle åbent hus på skolen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.