Vi søger tolke indenfor sprogene: tyrkisk, kurmanji, polsk, sorani, bosnisk og tigrinya mm.

Vi søger tolke i hele Jylland og fyn 

Vi søger kompetent tolke, som behersker gode sprogegenskaber.  

Kolding Tolkebureau  søger de bedste tolke, tolke som dig der ønsker at være en del af en udfordrende arbejdsplads med stor kulturel diversitet.  
 
Vi søger kompetente tolke, som også har forståelse for socialt arbejde og eller andre fagområder.  
 
Er du en kompetent tolk, som behersker de efterspurgte egenskaber og som søger et studierelateret arbejde, et job på freelance basis,  som kan hjælpe dig med at udvikle og fremme dine faglige kvalifikationer, opfordrer vi dig til at sende en ansøgning. 

Vi higer efter, at give studerende og andre adgang til at praktisere deres opnåede viden indenfor det individuelle fagområde. Derudover ligger vi særligt vægt på at udlære vores tolke i form af at komponere kurser, som inkluderer teorier om tolketeknikker samt tolke etik. Kurset er med til at tilegne tolkene evnen til at agere habilt, og sørge for, at de altid holder sig inde for de rammer situationerne kræver. Dette er til for, at man som medarbejder af  Kolding Tolkebureau på sigt sidder inde med flere kvalifikationer, hvilket resulterer i en både personlig og erhvervsudvikling.  

Kolding Tolkebureau tilbyder dig som tolk et tæt samarbejde med fagfolk fra forskellige fagområder. Derudover tilbyder vi en fleksibel arbejdsplads ,som sigter efter at fremme dine faglige egenskaber i praksis.  

Hvad forventer vi af dig? 

Vi forventer en engageret medarbejder, hvis mål er at fremme egne kompetencer i udarbejdelsen af tildelte opgaver. En medarbejder, som er præcis, ansvarlig og loyal.  Ydermere, sigter vi også efter en fleksibel medarbejder, som er stabil, og som ønsker at være en del af denne virksomhed.  

Hvis ovenstående fanger din interesse, er du velkommen til at sende en ansøgning til nedenstående e-mail adresse. Skulle andre spørgsmål forekomme, er i også velkommen til at kontakte os telefonisk.  

Job@koldingtolkebureau.dk 

TLF: 22290030 eller 22290031 

Vi håber at høre fra dig, og ser frem til et godt samarbejde.  

Med venlig hilsen 
Kolding Tolkebureau  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.