Vi går en travl sommer i møde og søger flere erfarne som uerfarne tjenere, som vi kan lære at kende inden da. Læs mere her!
Vi søger
- Smilende tjenere, som brænder for at give vores gæster en fantastisk service, i huset såvel som ved selskaber ud af huset
- Udadvendte og fleksible medarbejdere på minimum 18 år, der har lyst til en masse vagter
- Har du erfaring som tjener, er det en fordel – men det er ikke et krav
Vi tilbyder
- God løn efter kvalifikationer
- Masser af timer og alle de vagter du kunne tænke dig. Vi går et travlt forår og sommer i møde med åben restaurant, selskaber i og uden for huset samt en spændende turistsæson, herunder Landsstævnet
- At blive en del af et ungt team – sammen skaber vi et godt og socialt arbejdsmiljø
- Ansvar og kompetenceudvikling for dig der knokler og yder en særlig indsats
- En arbejdsdag i fedt tempo på Svendborg Havn, med den smukkeste udsigt til Svendborg Sund
Om jobbet
- Vores gæster skal have en rigtig god spiseoplevelse og hos os vægter vi værtskab og kvalitet højt. Du skal byde gæster velkommen, tage imod bestilling og servere og præsentere de kulinariske indslag
- Du er som regel med til enten at åbne eller lukke restauranten. Der skal klargøres borde, drikkelse, tagterrasse med mere. Lageroptælling og opfyldning, evt. udbringning eller assistance i køkkenet kan også være en del af en varieret arbejdsdag
- Vagterne ligger primært fra onsdag til lørdag i tidsrummet 10-24. Du skal kunne tage mange vagter fra juni til august
- Du bliver en del af vores team på ca. 12 fastansatte og en masse andre tjenere
Om Spisetid
Spisetid blev etableret i et lille køkken i 2018 og endelig kunne vi i sommeren 2021 åbne op på havnen med et helt nyt produktionskøkken, selskabslokale med tilhørende tagterrasse, der har udsigt over Svendborg Havn og Det Sydfynske Øhav. Herfra laver vi mad ud af huset, frokostordninger, mødeforplejning, har selskaber her i huset samt driver en ny gourmetrestaurant.
Læs mere om SPISETID på www.spisetid.com
Interesseret i at høre mere? Så skriv til vores restaurant- og selskabschef Anna: anna@spisetid.com
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk