Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi udvider og søger 2 nye kollegaer

Vi udvider og søger 2 nye kollegaer
Psykiatrisk Ambulatorium i Ballerup udvider og etablerer F-ACT-teams . Vi søger i den forbindelse 2 sygeplejersker, der brænder for specialet og det ambulante opsøgende arbejde. 
F-ACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) tilbyder behandling af høj intensitet – (en fælles opsøgende og vedholdende behandlingsindsats), samt en lav intensitet – (en kombination af udgående og ambulatorie behandlingsindsats) – dette alt efter patientens varierende behov.
 
Vi tilbyder Pr. 01.04.18 eller snarest 
2 fuldtidsstillinger på 37 t/ugl. Arbejdstiden er mandag til fredag i dagtiden. 
 
Du vil indgå i et F-ACT-team bestående af sygeplejersker, psykiatere, psykologer, socialrådgiver og recovery-mentorer. Vi bygger vores tilgang til patientforløbene på tillid, åbenhed og engagement, hvilket giver meningsfyldte patientforløb og er nøglen til, hvorfor det er sjovt og værdifyldt at være sygeplejerske netop hos os. 
 
Arbejdsopgaverne  er en god blanding af 
     - opsøgende og vedholdende hjemmebesøg samt ambulante samtaler 
     - gruppebehandling 
     - undervisningsopgaver i forhold til patienter, pårørende og studerende 
Alle sygeplejersker i ambulatoriet skal på kognitiv uddannelse med start marts 2018.
 
Vores forventninger
Vi vil gerne have en ansvarlig, mødestabil og god kollega med psykiatrisk erfaring. Der vil blive lagt vægt på at du har gode samarbejdsevner og er fortrolig med de komplekse og ofte uforudsigelige sygeplejeopgaver. Det er desuden vigtigt, at du har lyst til og kan bidrage i kvalitetsudviklingen med et kreativt blik på teamets praksis. Det er en forudsætning at du kan arbejde struktureret og selvstændigt, da du bliver primær behandler for ca. 40-50 patienter. 
 
At du har kørekort  –  Vi kører i udgangspunktet i egne biler og honoreres til højeste takst. 
 
Løn og ansættelsesforhold
Løn efter gældende overenskomst. 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jeanette Stensbirk Midjord på                tlf. 25 67 42 73 eller på mail: Jeanette.stensbirk.midjord@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist
Tirsdag d. 13.02.18 kl. 12.00
 
Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 14.02.18 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her