Gem job

Vi udvider og søger dygtige mennesker

Vi hjælper b2b virksomheder med bedre at forstå hvorfor deres kunder køber vha. en kvalitativ kundeanalyse. Vi ringer grundlæggende til vores kunders eksisterende og fremtidige kunder, for at få svar på de rigtige spørgsmål.

 

Du skal derfor have lyst til at tale med mennesker over telefonen. Det gør vi meget.

 

Men vi analyserer også data, vi præsenterer dem for vores kunder, og kan du lide at være med til at gøre det bedre for mange andre - i vores tilfælde mennesker, der arbejder i b2b virskomheder - så er BMoreRaw noget for dig, og du er noget for os.

 

Vores medarbejdere har typisk en cand merc e. lign. men vi søger egentlig allermest de rigtige profiler og personligheder, der kan bidrage godt, på alle måder, til vores vækstrejse.

 

Vi har en afdeling i Århus og en afdeling i København - samt har vi fornylig etableret os i Amsterdam.

 

Vi har gå-på-mod, vi tør sejre som vi tør fejle, vi er dygtige, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at få og håndtere den rå sandhed, man får fra sit marked, når man stiller de rigtige spørgsmål.

 

Dine opgaver som Business Developer er at tale med vores kunders eksisterende og fremtidige kunder, med det formål at få den rå feedback og levere kundeleads, hvor det giver mening.

 

Så, vil du være med på en startuprejse, som allerede har taget fart?

Vil du være med til at gøre en reel forskel?

Vil du være med til at betyde noget, gøre noget bedre for andre?

 

Så er du nok more raw - og så vi vil klart anbefale dig, at du sender os en ansøgning.

 

Be More Raw.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.