Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi vækster og har brug for endnu en talentfuld Account Manager

Motiveres du af opsøgende og relationsskabende salg, som skaber reel værdi? Vil du sidde med jobmarkedets mest spændende produkt, nemlig de sociale medier? Og vil du være en del af en Great Place to Work certificeret arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer? Hvis ja, så er det nu, du skal læse videre!
 
Om jobbet
Du skal kontakte og rådgive ansættende ledere og medarbejdere i mellemstore og store virksomheder med henblik på salg af Ofirs unikke mediepakker. Din arbejdsdag vil være en kombination af salg, mødebooking og rådgivning over telefonen samt fysiske- og online kundemøder. Fordelingsnøglen finder vi ud af sammen.
I starten vil dit primære fokus være at opbygge en kundeportefølje og sidenhen både udvide samt videreudvikle den.
 
Din arbejdsdag hos os
 • Du vil med telefon og computer som dine primære arbejdsredskaber have salgsdialoger med flere forskellige virksomheder.
 • Du sidder iblandt interessante, kompetente og humørfyldte kollegaer.
 • Du får leveret kundeemner fra din leder, hvor du skal rådgive, sælge og booke fysiske- og online kundemøder.
 • Du spiser en god frokost i kantinen og fortæller røverhistorier til dine kollegaer.
 • Herefter vil du selv finde leads/kundeemner ved at scanne jobmarkedet med henblik på at booke og afholde møder.
 • Du smutter hjem med et smil på læben over dine dejlige kollegaer og de gode resultater vi skaber sammen.
Vi hjælper og assisterer dig, hele vejen:
Til at støtte op om din performance får du kompetent sparring og coaching fra din leder og dine dygtige kollegaer. Vores marketingafdeling vil desuden understøtte din salgsindsats med relevant data, som sikrer, at du bruger din tid bedst muligt og får succes med dine opkald.
 
Du har hele tiden adgang til overblik over indfrielsen af dine succesparametre, hvoraf antal salg og opnået omsætning selvfølgelig er de mest relevante.
 
Hos os får den der kan og vil lov så med det rette engagement får du stor indflydelse på din arbejdsdag samt virksomhedens retning og udvikling.

 
Det fede ved at sælge Ofirs mediepakker er, at kunderne virkelig ønsker en dialog om, hvordan de bedst når direkte ud til kvalificerede kandidater via Social Medier. Og det er jo lige præcis det, vores produkt kan!
- Salgschef Thor Høst.Selvfølgelig har du:
 • Erfaring med salg
 • Styr på, at flere dialoger og møder er lig med mere salg
 • Gå på mod og lader dig ikke slå ud af et nej
Det er absolut en fordel hvis du også:
 • Er ambitiøs og ønsker at udvikle dig
 • Evner at tænke i nye løsninger og arbejdsmetoder
 • Kan arbejde selvstændigt med konkrete salgsmål og KPI'er
 • Trives i et salgsteam med holdånd, konkurrencer og platte jokes :)
Om os:
Udover 20 verdensklasse kollegaer får du selvfølgelig en solid oplæring i markedet, vores produkter og konkurrenter vi skal nok klæde dig godt på til opgaven, for vi elsker at fejre succeser!
 
Frokosten kan du glæde dig til, den bliver nemlig tilberedt af Meyers kantiner og når du har spist for meget kan du bruge vores gratis og veludstyrede fitnesslokale, hvor de morgenfriske også mødes en gang om ugen til fælles træning.
 
Vi er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media A/S, og kan derfor tilbyde en god lønpakke samt pension og en meget fordelagtig sundhedsforsikring.
 
Vi holder til på Gladsaxe Møllevej 28, tæt ved offentlig transport og massere af frie parkeringspladser.
 
Hvad nu?
Har vi vakt din interesse? Skynd dig at skrive en ansøgning og fortæl, hvorfor jobbet er noget for dig, og hvorfor du er noget for os. Vi indkalder løbende til samtaler.
 
Har du spørgsmål til stillingen så giv Thor Høst et kald/sms på 42 75 55 57. Du må også meget gerne sende en mail på t.hoest@ofirjob.dk.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Mere om os
Ofir er en virksomhed med fart på. Vi har mindset som en startupvirksomhed, men samtidig erfaring og ekspertise fra en etableret virksomhed, da vi driver Danmarks længstlevende jobportal, Ofir.dk. Vi er den opsøgende jobportal og er førende inden for intelligent og målrettet jobannoncering på digitale og sociale medier.
Vi tror på jobannoncering via sociale medier, fordi klassisk jobannoncering på en jobportal ikke rammer dem, der ikke aktivt søger job hvilket tæller langt de fleste danskere. Vi opsøger med andre ord de helt rigtige kandidater til vores kunders ledige jobs og finder dem, der ellers ikke ville opdage stillingen.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.