Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIA søger Pædagogisk it-vejleder til Campus Horsens

Er du optaget af nye læringsformer med IT, og er du samtidig fortrolig med det tekniske, så har VIA University College en spændende stilling som pædagogisk it-vejleder på VIAs adresse i Horsens.
Ansættelsen er i IT og digitalisering, der er VIAs it-afdeling.

Dine opgaver
I VIA ønsker vi digitalt attraktive, tidsvarende og eksperimenterende uddannelsesmiljøer. Vores ambitioner er beskrevet her http://www.via.dk/om-via/organisation
Nøgleord for den udvikling er bl.a. digital didaktik, makerspaces, virtuelle samarbejdsplatforme, læringsplatform og udvikling af netbaseret undervisning.
Som pædagogisk it-vejleder er det din opgave at hjælpe med at realisere ovenstående lokalt på campus. Du bliver en del af et team, der arbejder med både tekniske supportopgaver samt pædagogiske it-opgaver til medarbejdere og studerende.
Dine opgaver vil bl.a. være udvikling og afvikling af webinarer, it-introer til studerende samt workshops i nye teknologier. Du vil også have opgaver af mere teknisk karakter fx hjælp til opsætning af software og fejlsøgning på computere.
På flere uddannelser i VIA anvendes der fagspecifik software, og du vil for nogle af uddannelserne få ansvaret for overblikket over licenser, faglige kontaktpersoner osv.

Den ideelle kandidat har følgende kompetencer:

  • En professionsuddannelsesbaggrund som fx sygeplejerske, lærer, ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har brugt din uddannelse og har derigennem oparbejdet erfaring med undervisning og anvendelse af teknologi inden for din profession.
  • Du har suppleret din uddannelse med en overbygning inden for IT fx Master i IT og Læring eller tilsvarende.
  • Du kan sætte anvendelsen af teknologier ind i en meningsfuld didaktisk sammenhæng og formidle den sammenhæng til underviserne i VIA.
  • Du har en grundlæggende interesse for teknik og har viljen til også at arbejde med tekniske løsninger som fx opsætning af simulationslaboratorier eller at hjælpe brugerne med tekniske problemer.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Erfaring med deltagelse i projektarbejde og gerne på et højt niveau, hvor du fx har haft ansvaret for at gennemføre kompetenceudviklingsprojekter.
  • Du skal have gode evner i skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk samt gode sprogkundskaber i engelsk.

Vi tilbyder
En hverdag tæt på brugerne og uddannelserne i VIA med meget varierede opgaver af både teknisk og didaktisk karakter. Opgaverne løses ofte i samarbejde med fagligt dygtige kolleger, der ofte vil være på andre adresser i VIA. Derfor er vi superbrugere af diverse videokonference-platforme.
Du får selv stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver, der ofte sker i tæt samarbejde med brugerne på campus.

Om IT og digitalisering
IT og digitalisering fungerer dels som it-afdeling for VIA University College, dels som et it-fællesskab for en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland samt Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Samlet set servicerer IT og digitalisering ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser. Der er ca. 80 personer ansat i afdelingen.
Vi leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske it-ydelser – herunder vedligeholdelse af omkring 10.000 computere.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat senest 1. marts 2021
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.
Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Er du interesseret?
Din ansøgning skal indeholde dokumentation for erfaring med undervisning, it-kendskab samt uddannelsesbaggrund. Dokumentation vedlægges som PDF-dokumenter.
Du vil arbejde med opgaver, der går på tværs af VIAs adresser og uddannelser, og der vil være arbejdsdage på en eller flere af VIAs andre adresser. Derfor skal du være i besiddelse af kørekort samt være villig til at bruge egen bil.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Teknologi og læring Peter Nordestgaard på tlf. 8755 1218 - alternativt digitaliseringschef Mads Konge Nielsen på tlf. 8755 1215.
Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside.
Vi skal have din ansøgning senest søndag d. 17/1 2021.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.