Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicechefjordemoder til Amager og Hvidovre Hospital

Er du god til at vise vejen? Brænder du for høj faglighed og gode patientforløb? Og vil du være en del af en dynamisk ledergruppe, der sammen med dygtige og engagerede medarbejdere skal være med til at skabe fremtidens fødeafdeling?

Fra 1. december 2020 eller snarest muligt herefter søger vi endnu en vicechefjordemoder til vores team af dygtige vicechefer. Dit primære fokus bliver fødemodtagelsen, efterfødselsklinikken og arbejdsmiljøet, men ledergruppen arbejder generelt meget team-orienteret, og erstatter og supplerer hinanden ud fra kompetencer og interessefelter.

Om afdelingen

Som leder på Hvidovre Hospital bliver du en vigtig del af Danmarks største fødested. Vi har ca. 150 jordemødre, og tager imod godt 7.000 nyfødte om året. Vi er kendt for høj faglighed og et fænomenalt kollegaskab og vægter arbejdsmiljøet og det tværfaglige samarbejde med sygeplejersker, læger, sosu’er og sekretærer højt.

Også ledelsesmæssigt arbejder vi tværfagligt, og som vicechefjordemoder bliver du en del af en samlet ledergruppe i afdelingen, og du indgår i en afsnitsledelse med de afsnitsansvarlige overlæger i obstetrikken og vicechefjordemødrene på Fødegangen.

Om stillingen

Du vil som vicechefjordemoder være ansvarlig for alle elementer af den daglige drift og faglige ledelse på fødemodtagelse og i efterfødselsklinik og vil samtidig være nærmeste leder for en del af jordemødrene. Du skal desuden fungere som arbejdsmiljøleder, og sammen med teamet af arbejdsmiljørepræsentanter være med til at sikre det allerbedste arbejdsmiljø.

Fødemodtagelse, igangsættelse af fødslen og efterfødselstilbud er områder, som vi ønsker at give en særlig opmærksomhed de kommende år. Vi skal udvikle og kvalitetssikre vores tilbud, både omkring p. p. med. og omkring amning, så vi sikrer gode patientforløb baseret på høj faglighed. De fokusområder regner vi med, at du skal være primus motor for: p. p. med. området sammen med vicechefjordemoderen for svangregangen, og amning sammen med afdelingssygeplejersken på barselsgangen.

Alle vicechefjordemødre i afdelingen har kompetencer inden for skemalægning og vagttilrettelæggelse, og har, sammen med vores vagtcentral, ansvaret for, at flowet er optimalt og vagterne dækket. Hvis du ikke allerede har kompetencer, klæder vi dig på.

Du får et tæt samarbejde med afdelingens kliniske jordemodersupervisorer, der fungerer som faglige sparringspartner for jordemødrene og som tovholdere i forhold til planlægning og koordinering af de daglige arbejdsopgaver.

Afdelingen har en meget stor uddannelsesforpligtelse, og vi er med til at udvikle fremtidens kolleger. Det arbejde forventer vi, at du indgår i - i samarbejde med de uddannelsesansvarlige jordemødre.


Vi ønsker, at vores kommende vicechefjordemoder:

 • har bred klinisk erfaring
 • er fagligt velfunderet
 • har en rummelig og anerkendende lederstil
 • prioriterer den nære ledelse
 • er tydelig og kan føre an
 • vil arbejde tværfagligt
 • har lyst til ledelse og gerne relevant ledererfaring/uddannelse

Til gengæld tilbyder vi dig:
 • en spændende afdeling med et højt fagligt niveau
 • godt kollegaskab
 • tæt tværfagligt samarbejde
 • ledelsesmæssige udviklingsmuligheder
 • indflydelse på organisering af fremtidens fødeafdeling

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefjordemoder
Dorte Dahl på telefon 38 62 34 33.
Alternativt vicechefjordemoder Ditte Kirschner på telefon 38 62 11 49, vicechefjordemoder Sisse Kammann på telefon 40 14 21 76 eller vicechefjordemoder Louise Munk på telefon 38 62 25 47.

Stillingsbeskrivelse kan tilsendes ved anmodning.

www.hvidovrehospital.dk/baby kan du finde flere informationer om afdelingen.

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 25. november 2020 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler: Mandag d. 30. november 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.