Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicechefjordemoder til Hvidovre Hospital

Er du god til at vise vejen? Og vil du være en del af en dynamisk ledergruppe, der sammen med en dygtig og engageret medarbejdergruppe skal være med til at skabe fremtidens fødeafdeling? 
 
Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling søger pr. 1. maj 2018, eller snarest muligt derefter, en vicechefjordemoder til afdelingens Svangreafsnit og Fødemodtagelse. Her skal du være ansvarlig for den daglige drift og samtidig personaleleder for en rigtig god gruppe dedikerede jordemødre og social- og sundhedsassistenter. 
 
På Hvidovre Hospital bliver du en del af Danmarks største fødested, hvor fagligheden og sikkerheden er i top. Vi har 100 jordemødre, der tager imod 7.000 nyfødte om året. Vi er kendt for det gode kollegaskab og vægter arbejdsmiljøet og det tværfaglige samarbejde højt.  
 
Om stillingen
Som vicechefjordemoder indgår du i afsnitsledelsen i samarbejde med den ansvarlige overlæge i obstetrikken og vicechefjordemoderen på Fødegangen. 
 
Du får et tæt samarbejde med afdelingens KJS’ere (klinisk jordemodersupervisorer), der er tovholdere i forhold til planlægning og koordinering af de daglige arbejdsopgaver.   
 
En af de store opgaver, der venter i pipeline, er implementering af telemedicin, og vi forventer, at Hvidovre Hospital fra 2019 kan tilbyde hjemmemonitorering af gravide med komplikationer.  
 
I samarbejde med de uddannelsesansvarlige jordemødre tilrettelægger, gennemfører og evaluerer vicechefjordemoderen praktikforløb for de mange jordemodermoderstuderende, der er tilknyttet afdelingen. 
 
Som vicechefjordemoder er du medansvarlig for at indsamle og bearbejde statistisk materiale med henblik på den løbende justering og koordinering. Samtidig forventer vi, at du tager initiativ til og deltager aktivt i planlægning og udførelse af kvalitets- og udviklingsarbejde. 
 
Vi ønsker, at vores kommende vicechefjordemoder: 

  • Er fagligt velfunderet 
  • Er rummelig og anerkendende 
  • Har bred klinisk erfaring 
  • Har lyst til ledelse og har relevant ledererfaring/uddannelse 
  • Vil arbejde tværfagligt  
Til gengæld tilbyder vi dig: 

  • En spændende afdeling med et højt fagligt niveau 
  • Godt kollegaskab 
  • Tæt tværfagligt samarbejde 
  • Udviklingsmuligheder ledelsesmæssigt 
  • Indflydelse på organisering af fremtidens fødeafdeling 
 
Vil du vide mere? 
Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte chefjordemoder Dorte Dahl på telefon 38 64 34 33 eller 30 31 42 67.  
 
Stillingsbeskrivelse kan tilsendes ved anmodning. 
 
På http://www.hvidovrehospital.dk/baby  kan du finde flere informationer om afdelingen. 
 
Vi skal modtage din ansøgning senest den 5.marts 2018 kl. 12.00.   
 
Ansættelsessamtaler finder sted den 9. marts 2018. 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her