Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør, Forretningsunderstøttelse, Familieretshuset

Vicedirektør, Forretningsunderstøttelse, Familieretshuset Vi har brug for en ny vicedirektør: En vicedirektør, der kan sætte sit præg på den videre udvikling af en stor og vigtig statslig styrelse. Og en, der kan sætte retningen for og skabe fællesskab på sit direktørområde.Du kommer til at stå i spidsen for driften og udviklingen af direktørområdet Forretningsunderstøttelse, hvor Ledelse og styring, Generel jura, HR og forretning, IT og Økonomi hører hjemme. Her skal du kunne fortsætte arbejdet med at sætte retning og skabe samling på dit område.

Det kan du lykkes med gennem en høj grad af tillid, en ledelsesstil præget af involvering og stort strategisk overblik. Og så hjælper det også, hvis du har et godt humør og lidt humor.

Vi forventer, at du har en solid ledelsesmæssig ballast, gerne på strategisk niveau og en høj kompleksitetsforståelse.

Du bliver en del af en direktion, der har sat sammenhæng og udvikling på dagsordenen, og hvor der er en stærk forpligtelse til at løse den fælles opgave i Familieretshuset.

Ambitionerne for Familieretshuset er store. Som vicedirektør skal du sammen med den øvrige direktion drive den videre opbygning og strategiske udvikling af styrelsen, sikre sammenhæng på tværs af hele Familieretshuset og ikke mindst være med til at sikre, at familier i hele landet får den nødvendige hjælp i ændrede livssituationer.

Læs mere om Familieretshuset og stillingen i job- og personprofilen her.

Er du blevet nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte direktør for Familieretshuset Anette Hummelshøj via aftale med chefsekretær Sandra Rieder Snitgaard på telefon 5163 4345. Du er også meget velkommen til at kontakte chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 4057 8708 eller e-mail ee@genitor.dk.

Forventet tiltrædelse er den 1. august 2021.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 9. maj 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.