Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør til Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Vil du være med til at sætte retning for udviklingen på uddannelses- og forskningsområdet? Kan du navigere sikkert i en verden med mange interessenter? Brænder du for at være en del af en direktion, hvor vi sammen ønsker at være med til at gøre en forskel?

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi i fællesskab kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser og forskning i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores driftsopgaver effektivt.

Nyoprettet stilling som vicedirektør med ansvar for institutionsrettede opgaver
Som vores nye vicedirektør får du ansvaret for den overordnede ledelse af styrelsens opgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioner, forskningsfondene og innovationsinfrastrukturen. Det sker i samarbejde med de relevante kontorchefer, hvoraf fire refererer til dig. Du får blandt andet ansvaret for dialogen med institutionerne om de nye strategiske rammekontrakter for 2018-2021 og for arbejdet med dimensionering af optaget på de videregående uddannelser. Herudover er der en række store opgaver som opfølgning på regeringens nye forsknings- og innovationspolitiske strategi.

Du refererer til styrelsens direktør og er en del af direktionen, som udover dig består af endnu en vicedirektør, der har ansvar for blandt andet vores opgaver vedrørende Statens Uddannelsesstøtte, IT-systemer, økonomistyring og tilskudsadministration. Vi lægger vægt på et tæt og uformelt samarbejde med et stærkt fælles fokus på at udvikle vores organisation og opgaveløsning og derigennem medvirke til ministeriets mål om fremragende uddannelse og forskning. Det sker i tæt dialog med vores omgivelser både i resten af ministeriet og hos vores samarbejdspartnere på uddannelsesinstitutionerne, i forskningsfondene og i innovationsinfrastrukturen.

Er du vores nye vicedirektør?
Det er væsentligt, at du har betydelig forudgående relevant ledelseserfaring og har stærke kompetencer vedrørende styring og forvaltning. Den ideelle ansøger vil både have erfaring fra centraladministrationen og et indgående kendskab til uddannelses- og forskningsområdet.

Vi forventer herudover, at du:

  • Sætter ambitiøse mål, som du også kan tilrettelægge vejen til at realisere
  • Er god til at skabe et tillidsfuldt samarbejde internt og eksternt
  • Er dygtig til at indgå en ligeværdig og konstruktiv dialog med institutionerne
  • Har en god dømmekraft med et analytisk udgangspunkt
  • Er handlekraftig og løsningsorienteret
  • Har høj arbejdskapacitet og et godt overblik.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern på rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nikolaj Veje på telefonnummer 7231 8600 eller på e-mail nve@ufm.dk eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefonnummer 3141 0582.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest onsdag 18. april 2018.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 18 og anden samtalerunde i uge 20. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest af udvalgte kandidater hos Genitor, som ligeledes deltager i 2. samtalerunde.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Director of Engineering

GAN INTEGRITY SOLUTIONS ApS

København
The world needs to change. Corruption and bribery is a major source of poverty and an inhibitor of growth where it s most needed. GAN helps companies that want to stay on the right side of the law and be on top of their compliance effort - companies...
Indrykket:17. august 2018
Udløbsdato:12. oktober 2018

Direktør til VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Økonomi- og Indenrigsministeriet

København
Direktør til VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd blev oprettet den 1. juli 2017 og er et af Danmarks største forsknings- og analysemiljøer for velfærdspolitiske ...
Indrykket:29. august 2018
Udløbsdato:27. september 2018

Direktør til LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Hos Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade har vi siden 2001 arbejdet med at hjælpe flest mulige berørt af spiseforstyrrelser og selvskade. Vi søger nu en ny direktør til at stå i spidsen for vores engagerede, kompetente og ambitiøse or...
Indrykket:31. august 2018
Udløbsdato:6. oktober 2018

Direktør til Udlændingestyrelsen

US, Ryesgade 53

København
Udlændingestyrelsens nuværende direktør har fået nyt job, og vi søger derfor en ny direktør. Som direktør for Udlændingestyrelsen skal du stå i spidsen for en styrelse, som på en og samme tid skal levere sikker og effektiv administration, skal kunne...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018

Styrelsesdirektør til Skatteankestyrelsen

Skatteministeriet

København
Vil du gå forrest i arbejdet med at behandle klagesager af stor samfundsmæssig betydning, som har konsekvenser for den enkelte virksomhed og borger? Så er du måske den nye direktør i Skatteankestyrelsen. Skatteankestyrelsen er en uafhængig myndighed...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:17. oktober 2018