Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør til Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Vil du være med til at sætte retning for udviklingen på uddannelses- og forskningsområdet? Kan du navigere sikkert i en verden med mange interessenter? Brænder du for at være en del af en direktion, hvor vi sammen ønsker at være med til at gøre en forskel?

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi i fællesskab kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser og forskning i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores driftsopgaver effektivt.

Nyoprettet stilling som vicedirektør med ansvar for institutionsrettede opgaver
Som vores nye vicedirektør får du ansvaret for den overordnede ledelse af styrelsens opgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioner, forskningsfondene og innovationsinfrastrukturen. Det sker i samarbejde med de relevante kontorchefer, hvoraf fire refererer til dig. Du får blandt andet ansvaret for dialogen med institutionerne om de nye strategiske rammekontrakter for 2018-2021 og for arbejdet med dimensionering af optaget på de videregående uddannelser. Herudover er der en række store opgaver som opfølgning på regeringens nye forsknings- og innovationspolitiske strategi.

Du refererer til styrelsens direktør og er en del af direktionen, som udover dig består af endnu en vicedirektør, der har ansvar for blandt andet vores opgaver vedrørende Statens Uddannelsesstøtte, IT-systemer, økonomistyring og tilskudsadministration. Vi lægger vægt på et tæt og uformelt samarbejde med et stærkt fælles fokus på at udvikle vores organisation og opgaveløsning og derigennem medvirke til ministeriets mål om fremragende uddannelse og forskning. Det sker i tæt dialog med vores omgivelser både i resten af ministeriet og hos vores samarbejdspartnere på uddannelsesinstitutionerne, i forskningsfondene og i innovationsinfrastrukturen.

Er du vores nye vicedirektør?
Det er væsentligt, at du har betydelig forudgående relevant ledelseserfaring og har stærke kompetencer vedrørende styring og forvaltning. Den ideelle ansøger vil både have erfaring fra centraladministrationen og et indgående kendskab til uddannelses- og forskningsområdet.

Vi forventer herudover, at du:

  • Sætter ambitiøse mål, som du også kan tilrettelægge vejen til at realisere
  • Er god til at skabe et tillidsfuldt samarbejde internt og eksternt
  • Er dygtig til at indgå en ligeværdig og konstruktiv dialog med institutionerne
  • Har en god dømmekraft med et analytisk udgangspunkt
  • Er handlekraftig og løsningsorienteret
  • Har høj arbejdskapacitet og et godt overblik.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern på rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nikolaj Veje på telefonnummer 7231 8600 eller på e-mail nve@ufm.dk eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefonnummer 3141 0582.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest onsdag 18. april 2018.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 18 og anden samtalerunde i uge 20. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest af udvalgte kandidater hos Genitor, som ligeledes deltager i 2. samtalerunde.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Forretningsorienteret CFO søges til spændende international produktionsvirksomhed ved Vejle

Proselection

København
Beskrivelse Som CFO bliver du nøglefiguren i en kraftig opgradering af virksomhedens økonomistyring, således at økonomifunktionen kan understøtte ledelsen og den øvrige organisation med retvisende og rettidigt beslutningsmateriale der styrker forret...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:8. januar 2019

Direktør for Dansk Sprognævn

Kulturministeriet, Departementet

København
Dansk Sprognævn flytter til Bogense og stillingen som direktør opslås hermed. Dansk Sprognævn har til opgave at følge det danske sprogs udvikling, at give råd og oplysninger om det danske sprog og at fastlægge den danske retskrivning. Dansk Sprognæv...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:19. november 2018

Juridisk direktør til Skattestyrelsen

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade

København
Som juridisk direktør i Skattestyrelsen bliver du en del af direktionen i Danmarks største styrelse. Du får ansvaret for ca. 250 medarbejdere, der hver dag arbejder for at sikre høj juridisk kvalitet i Skattestyrelsen og på tværs af skatteforvaltnin...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:23. november 2018

BC Hospitality Group is looking for a new Director of Sales - Nordic

BC Hospitality Group A/S

København
Are you our new Director of Sales - Nordic? Do you have what it takes to lead a highly-driven sales team? Do you have a proven track record of taking high-performing sales teams to the next level? And do you want to take your career to an internatio...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:25. november 2018

Erfaren Regnskabschef søges til stor interesseorganisation beliggende i Glostrup

Proselection

Beskrivelse Som regnskabschef får du ansvaret for at drive økonomifunktionen i en spændende og udviklingsorienteret interesseorganisation. Du har en stærk sparringspartner i virksomhedens økonomidirektør, som du får et tæt samarbejde med. Du vil få ...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:7. december 2018