Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør til Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Vil du være med til at sætte retning for udviklingen på uddannelses- og forskningsområdet? Kan du navigere sikkert i en verden med mange interessenter? Brænder du for at være en del af en direktion, hvor vi sammen ønsker at være med til at gøre en forskel?

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi i fællesskab kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser og forskning i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores driftsopgaver effektivt.

Nyoprettet stilling som vicedirektør med ansvar for institutionsrettede opgaver
Som vores nye vicedirektør får du ansvaret for den overordnede ledelse af styrelsens opgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioner, forskningsfondene og innovationsinfrastrukturen. Det sker i samarbejde med de relevante kontorchefer, hvoraf fire refererer til dig. Du får blandt andet ansvaret for dialogen med institutionerne om de nye strategiske rammekontrakter for 2018-2021 og for arbejdet med dimensionering af optaget på de videregående uddannelser. Herudover er der en række store opgaver som opfølgning på regeringens nye forsknings- og innovationspolitiske strategi.

Du refererer til styrelsens direktør og er en del af direktionen, som udover dig består af endnu en vicedirektør, der har ansvar for blandt andet vores opgaver vedrørende Statens Uddannelsesstøtte, IT-systemer, økonomistyring og tilskudsadministration. Vi lægger vægt på et tæt og uformelt samarbejde med et stærkt fælles fokus på at udvikle vores organisation og opgaveløsning og derigennem medvirke til ministeriets mål om fremragende uddannelse og forskning. Det sker i tæt dialog med vores omgivelser både i resten af ministeriet og hos vores samarbejdspartnere på uddannelsesinstitutionerne, i forskningsfondene og i innovationsinfrastrukturen.

Er du vores nye vicedirektør?
Det er væsentligt, at du har betydelig forudgående relevant ledelseserfaring og har stærke kompetencer vedrørende styring og forvaltning. Den ideelle ansøger vil både have erfaring fra centraladministrationen og et indgående kendskab til uddannelses- og forskningsområdet.

Vi forventer herudover, at du:

  • Sætter ambitiøse mål, som du også kan tilrettelægge vejen til at realisere
  • Er god til at skabe et tillidsfuldt samarbejde internt og eksternt
  • Er dygtig til at indgå en ligeværdig og konstruktiv dialog med institutionerne
  • Har en god dømmekraft med et analytisk udgangspunkt
  • Er handlekraftig og løsningsorienteret
  • Har høj arbejdskapacitet og et godt overblik.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern på rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nikolaj Veje på telefonnummer 7231 8600 eller på e-mail nve@ufm.dk eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefonnummer 3141 0582.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest onsdag 18. april 2018.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 18 og anden samtalerunde i uge 20. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest af udvalgte kandidater hos Genitor, som ligeledes deltager i 2. samtalerunde.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Client Director

LINKFIRE ApS

København
Linkfire is looking for a strategic, data and tech-driven Client Director to lead a new software product in the Big Data space. If you have a strong commercial mindset and the ability to create a network within the music and entertainment industry -...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Senior Director, Data Protection Compliance

CARLSBERG BREWERIES A/S

København
Senior Director Data Protection Compliance, Carlsberg Group Do you take a strong interest in data privacy, and would you like to set the global agenda in GDPR together with an engaged organization? This newly established role offers you a great oppo...
Indrykket:7. juni 2018
Udløbsdato:19. juli 2018

Direktør med forandringskraft og udsyn til Statsforvaltningen

Børne- og Socialministeriet

København
Direktør med forandringskraft og udsyn til Statsforvaltningen Børne- og Socialministeriet søger en strategisk topchef, som vil stå i spidsen for at oprette et nyt Familieretshus, herunder implementere nødvendige forandringsprocesser i tæt dialog med...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Koncerndatadirektør i Justitsministeriet

Justisministeriet

København
En ny stilling som koncerndatadirektør i Justitsministeriets departement er ledig til besættelse snarest muligt. Koncerndatadirektøren får et stort, tværgående ansvar for data, it og digitalisering i Justitsministeriets koncern og skal lede en ny en...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:3. august 2018

Vi søger en energisk studerende med et godt hoved og et grønt hjerte

Det Økologiske Råd

København
Drømmer du om et studiejob, hvor du kan arbejde med grøn omstilling og være med til at fremme et mere bæredygtig samfund? Er du frisk på at kaste dig over en række forskelligartede opgaver og give en hånd med dér, hvor der er behov? Så har Det Økolo...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018