Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viceskoleleder

Arbejdssted: Vamdrup Skole

Arbejdstid: Fuld tid

Ansættelsestidspunkt: 1.11.2020

Hvad kan vi tilbyde:

Vamdrup Skole søger viceskoleleder.

 

Da vores dygtige og vellidte viceskoleleder har søgt mod nye faglige udfordringer, søger vi efter en ambitiøs og engageret person, som skal erstatte de kompetencer og det gode ledelsesmæssige følgeskab han efterlader.

Vamdrup Skole er en skole på to matrikler med ca. 550 elever. Du vil skulle indgå i et ledelsesteam, der udover dig tæller: Indskolingsleder, souschef i SFO, samt skoleleder. Vi er, i disse år optagede af co-teaching, som vores indskolingsafdeling har haft rigtig gode erfaringer med. Dette vil vi nu have implementeret på resten af skolen. Vi har gennem en del år været optaget af entreprenørskab og foretagsomhedspædagogik. En tilgang der tilsiger, at vore elever tror på sig selv, kan træffe beslutninger og ikke er bange for at begå fejl.

Vamdrup Skoles faglige løfteevne er god. Vi har uafbrudt gennem 8 år præsteret over de forventninger, der er til os, set i relation til det socio-økonomiske grundlag.

Vi efterspørger en person med flair- og interesse for: Økonomi, administration, skoleårets planlægning – herunder fagfordeling og skemalægning. Herudover vil interesse for- og kompetencer indenfor IT-området være et klart plus.

Ydermere evner du at prioritere og tænke strategisk. Du har personlig integritet og benytter en anerkendende og tydelig kommunikation.

Ledelseserfaring er ikke et absolut must, men du bør have erfaring med- og kompetencer i forhold til strukturelle opgaver.

Vi tilbyder til gengæld dig en god og spændende arbejdsplads med ambitiøse og dygtige medarbejdere, der alle dagligt medvirker på bedste måde i forhold til vores kerneopgave: den gode, spændende og velforberedte undervisning, der bedst muligt understøtter og udvikler elevernes optimale læring. At være ansat på Vamdrup Skole vil i sagens natur blive opfattet individuelt, men et par af vore lærere udtaler følgende:

”…på Vamdrup Skole opleves der en udpræget grad af frihed under ansvar.” (Kurt Skovsgaard – AKT lærer)

”…på Vamdrup Skole går vi altid dialogens vej.” (Vivi Nielsen – klasselærer 7. årgang)

Vi har på Vamdrup Skole et eksemplarisk samarbejde med vore eksterne samarbejdspartnere. En af dem udtaler:

Jeg oplever Vamdrup Skole sætter børnenes trivsel og udvikling meget højt, en skole der favner fællesskaberne og individet. En skole der samarbejder inkluderende og ligeværdigt med eksterne samarbejdspartnere. Vamdrup Skole finder løsninger og går gerne uprøvede veje. En skole der er udviklingsorienteret og hvor åbenhed og inddragelse er nøgleord. Som ekstern samarbejdspartner har jeg fra min første arbejdsdag følt mig velkommen og regnet med på Vamdrup Skole.” 

Skulle det oven stående have din interesse, så hører vi gerne fra dig. Du er velkommen til at komme og besøge os. Du kan lave en aftale ved at kontakte skoleleder Per Rudbæk på tlf. 79797923/27826646.

Deadline for ansøgning er søndag d. 20. september kl. 24. Samtaler afholdes i uge 39.


Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Skoleleder: Per Rudbæk, tlf. 7979 7923/2782 6646

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 20.9.2020

Ansættelsessamtaler: Uge 39

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.