Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viceskoleleder til Møn Skole

Brænder du for at udvikle en stærk folkeskole, og har du høje ambitioner for elevernes læring og trivsel, er det dig, vi søger. Du tilbydes et spændende, udfordrende job, hvor et dynamisk ledelsesteam arbejder med strategisk ledelse af en stor skole på flere matrikler. 
 
Vi er på Møn skole rigtig godt i gang med læringsreformen; med åben skole, bevægelse, understøttende undervisning, og vi har linjer i udskolingen. Vi arbejder i et stærkt inkluderende læringsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi kendes ved et positivt og anerkendende børnesyn og en medarbejdergruppe, der brænder for opgaven. 
 
Som en del af ledelsesteamet skal du, sammen med medarbejderne, være med til at implementere Vordingborg Kommunes politiske målsætninger og skolevæsenets strategiplan, og på det lokale plan Møn Skoles udviklingsplan. Du skal, gennem faglig ledelse og dét at være tæt på medarbejderne og kerneopgaven i skolen, være med til at arbejde for, at alle elever på Møn Skole bliver så dygtige, som de kan, og du skal være med til at arbejde for, at elever og medarbejdere trives. 
 
Vi har mange gode tilbud til dig som ny viceskoleleder og stiller selvfølgelig også krav, som du kan se i stillings- og personprofilen – se LINK 
 
Møn Skole har ca. 618 elever, fordelt på tre afdelinger: Stege, Hjertebjerg og Fanefjord. Skolen har 77 ansatte, samt et ledelsesteam på 4 ledere og en skoleklubkoordinator. Medarbejderne er veluddannede og kompetente og møder eleverne på et højt fagligt niveau, med udgangspunkt i, at alle børn har ret til at være en del af et læringsfællesskab. 
 
Vilkår og proces 
Ansættelse i stillingen som viceskoleleder sker på kontraktvilkår efter overenskomsten, og der stilles en attraktiv lønpakke til rådighed for viceskolelederen.  
 
Ansøgningen afleveres elektronisk senest 18. februar 2018.
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen, CareMatch på 27 15 29 15 eller skoleleder Dorthea Ryhl Pedersen på 23 80 40 70. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her