Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viceskoleleder til Sdr. Felding Skole

Et sundt fællesskab er et inkluderende fællesskab, hvor der arbejdes bevidst med at alle børn og unge trives, udvikler sig og lærer. Alle børn og unge har ret til trivsel og udvikling - både fagligt, socialt og personligt. Matcher dette dit børnesyn, er det måske dig, vi mangler i vores ledelsesteam?

Hvem er vi?
Vi er en § 24a institution bestående af Sdr. Felding Skole, SFO’en Fristedet og dagtilbuddet Solsikken. Vi ligger geografisk tæt på hinanden og har fælles bestyrelse. Vores skole rummer pt. 295 elever, heraf er cirka 26 elever tilknyttet vores to specialklasser. I SFO’en Fristedet går cirka 60 af skolens elever. Dagtilbuddet Solsikken har pt. 16 vuggestuebørn og cirka 60 børnehavebørn.

Vores nye viceskoleleder
Som viceskoleleder vil du blive en del af et nyt ledelsesteam, som - foruden dig selv - består af en fællesleder, en SFO-leder og en pædagogisk leder.

Sammen med fællesleder vil du få ansvar for at lede den pædagogiske udvikling og læringskultur på skoledelen. Du skal have lyst til at være medskaber af en fælleskabskultur med særligt fokus på det målrettede arbejde med trygge og stærke overgange i barnets liv og med indsatser og kompetencedeling på tværs af afdelinger og faggrupper.

Vi ønsker en viceskoleleder, der

  • er læreruddannet, eventuelt med ledelseserfaring
  • er ambitiøs, robust og forandringsdrevet
  • trives i at arbejde i et krydsfelt med mange interesser
  • kan lede/coache læringsdialoger med teams
  • kan varetage RCM og netværksmøder på udvalgte klassetrin
  • kan fungere som stedfortræder for skoleleder
  • kan arbejde ud fra skolens værdier: ansvar, respekt og forståelse
  • har stærke relationelle kompetencer, er dialogskabende og har et godt overblik - med øje for detaljen og både det enkelte menneskes og fællesskabets udvikling
  • har lyst til, og flair for, administrative opgaver, for eksempel vikardækning
  • er klar til at undervise cirka 10 - 15 lektioner ugentligt, gerne i fagene musik, idræt, specialklasser og/eller undervisningslektioner, hvor du understøtter fællesskabet og den enkelte elevs progression i klasserummet.

Løn og ansættelsesvilkår
Ledere ansættes på kontraktvilkår, og lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende overenskomst og forhåndsaftale.

Yderligere oplysninger
Du kan finde yderligere oplysninger om stillingen som viceskoleleder på Sdr. Felding Skole i stillingsprofilen.

Alle interesserede ansøgere opfordres til at besøge Sdr. Felding Skole og få en rundvisning. Ønskes dette, kontaktes fællesleder Vibeke Delcomyn Hansen på e-mail sfsvh@herning.dk eller telefon 51 28 70 59.

Frist
Der er ansøgningsfrist 14. januar 2021 kl. 12.00, og samtalerne gennemføres henholdsvis 20. og 26. januar 2021.
Vi vil gerne ansætte vores nye leder 1. marts 2021.
Når vi rekrutterer ledere i Herning Kommune, supplerer vi samtaleforløbet med en personprofil. For de kandidater, der inviteres til anden samtalerunde, vil HR og Organisation udarbejde en personprofil. Før endelig ansættelse indhenter vi referencer og børneattest.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.