Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicevært søges til Granhus Kvindekrisecenter

Har du hænderne skruet rigtigt på, kan skifte en pære og fikse en dryppende vandhane?
Og har du lyst til at være vores nye vicevært?

Så kig nærmere på jobbet her, hvor din vigtigste opgave er at udføre mindre håndværksopgaver og vedligeholde vores udenomsarealer på Granhus.

Granhus Kvindekrisecenter har plads til 16 kvinder og deres børn. Vores primære arbejdsopgave er at støtte og guide kvinder og børn i at heles, og komme videre til et liv uden vold.
Krisecentret er kvindernes, og børnenes, hjem i en periode og her skal være en tryg og rar atmosfære.
Det er derfor vigtigt at du har et tålmodigt og roligt sind, at du kan arbejde mens der er børn i nærheden, og at du har en god situationsfornemmelse for de mennesker der er i Granhus.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du

  • Er ”gør det selv” typen eller måske tidligere håndværker.
  • Kan planlægge dine dage, og selv se hvad der er behov for.
  • Taler forståeligt dansk.
  • Har kørekort (B) og kan fremvise straffeattest og børneattest.
Dine arbejdsopgaver
Hvis du er vores nye kollega, vil dine arbejdsopgaver være:
  • Mindre håndværksmæssige opgaver såsom at fikse en dør som binder, skifte greb på en køkkenlåge eller udluftning af radiatorer.
  • Vedligehold af udenomsarealer såsom græsslåning, feje blade, studse beplantning.Ansøgning og ansættelse
Stillingen er deltid på 15-16 timer ugentligt.
Arbejdstiden skal som udgangspunkt lægges mellem kl. 8-16.
Der kan dog forekomme behov for din hjælp udenfor normal arbejdstid, og din fleksibilitet vil være værdsat.

Du kommer til at arbejde på Granhus Kvindekrisecenter, der ligger i Nykøbing Sjælland.
Granhus Kvindekrisecenter er en del af virksomheden Gran Recovery & Health.

Du kan læse mere om koncernen længere nede i opslaget.

Ansøgningsfristen er den 24. februar 2021. Vi indkalder løbende til samtale.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Malene Ehlerts på telefon 88 77 03 81 på hverdage mellem kl. 10 og 14.

Vi lover at kvittere for modtagelsen af din ansøgning, ligesom vi også giver besked når vi har fundet den rette medarbejder og har afsluttet processen.

Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health har et gennemgående fokus på bæredygtighed i alle aspekter af koncernens virke. I praksis betyder det blandt andet, at vi passer på klimaet, og at mennesket er i centrum for alt, hvad vi foretager os. Med hvert deres fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte vores beboere i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt. Derfor går vi ikke på kompromis med hvem vi ansætter – og vi passer godt på de medarbejdere, vi har, gennem aktiv prioritering af arbejdsmiljø og arbejdsglæde, som vi sammen skaber gennem anerkendelse, faglige udfordringer og tillidsbaseret ledelse.
Samlet har Gran Recovery and Health omkring 250 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:
Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til socialt udsatte og psykisk sårbare mennesker.
Kernen i vores virke er, at alle mennesker er mere og andet end deres udfordringer eller diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres med beboerne, mellem kolleger og på ledelsesniveau i Granhøjen.

Skovhus Privathospital er et af landets største, private psykiatriske hospitaler. Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes det nyligt åbnede Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR 2002 A/S er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.
IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.