Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viden Djurs søger to medarbejdere til vores nye VID Food

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832478Phoenix-45b9aa0612018-06-14T00:00:00Viden Djurs søger to medarbejdere til vores nye VID Food

VID Food skal være Viden Djurs nye salgssteder for sund mad på
VID Gymnasier og VID Erhvervsuddannelser.


Maden vil overvejende blive lavet af køkkenet på Kalø Økologisk
Landbrugsskole og køkkenet på Campus Djursland, så opgaven
består først og fremmest i at sælge sund mad til vores studerende.
Derudover indkøb af frugt og vand, opfyldning af varer i automater og
anretning til møder samt mange andre ad hoc opgaver.


Du er smilende, serviceminded og fleksibel, og du stortrives naturligvis
blandt unge mennesker.


Kontakt vicedirektør Jesper Knudsen på jes@videndjurs.dk hvis du har
spørgsmål til stillingerne. Send din ansøgning til info@videndjurs.dk
inden den 4. juli 2018. Samtaler holdes løbende.


Vi forestiller os, at du ansættes på 30-32 timer/uge, dog således at der
optjenes til afspadsering i skolens ferieperioder. Ansættelsen vil ske
efter gældende overenskomst.

2018-07-05T00:52:47.960 VID Food skal være Viden Djurs nye salgssteder for sund mad påVID Gymnasier og VID Erhvervsuddannelser. Maden vil overvejende blive lavet af køkkenet på Kalø ØkologiskLandbrugsskole og køkkenet på Campus Djursland, så opgavenbestår først og fremmest i at sælge sund mad til vores studerende.Derudover indkøb af frugt og vand, opfyldning af varer i automater oganretning til møder samt mange andre ad hoc opgaver. Du er smilende, serviceminded og fleksibel, og du stortrives naturligvisblandt unge mennesker. Kontakt vicedirektør Jesper Knudsen på jes@videndjurs.dk hvis du harspørgsmål til stillingerne. Send din ansøgning til info@videndjurs.dkinden den 4. juli 2018. Samtaler holdes løbende. Vi forestiller os, at du ansættes på 30-32 timer uge, dog således at deroptjenes til afspadsering i skolens ferieperioder. Ansættelsen vil skeefter gældende overenskomst.11Jobnet45b9aa06100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-04T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandNorddjurs - inkl. Anholt3286675Viden Djurs11N. P. Josiassens Vej 44E8500GrenaaDKDanmark0
info@videndjurs.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent590447JobNet48408791000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=45b9aa06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=45b9aa06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=45b9aa06&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=45b9aa06&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgSom Køkkenmedhjælper hos Viden Djurs bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration355631290Jesper Knudseninfo@videndjurs.dkDKDanmarkDKDanmark330005252køkkenmedhjælperRobot Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan lave spændende Italienske menuer. Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress. Du har ordenssans, da tiden mellem tilberedning af menuer til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm. Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. alkohold. Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend. Erfaring med servering er ikke et krav. Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere. Send din ansøgning på mail - VEDH FT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO. Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side. Din ansøgning vil dog blive gemt. KUN ANSØGNING VIA MAIL.

Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers.

Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet

for at servere den højeste kvalitet mad.

Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza.

Vi søger personer som er glade og smilende,

der kan lave spændende Italienske menuer.

Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne

håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress.

Du har ordenssans, da tiden mellem tilberedning af menuer

til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. alkohold.

Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend.

Erfaring med servering er ikke et krav.

Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere.

Send din ansøgning på mail - VEDHÆFT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO.

Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side.

Din ansøgning vil dog blive gemt.

KUN ANSØGNING VIA MAIL.

 

CAFE TOSCANA Randers ApSRanders C2019-04-10T00:00:002019-06-05T00:00:00
330003094KøkkenmedhjælperRobot Køkkenmedhjælper Vi har rygende travlt og søger derfor en kvalificeret køkkenmedhjælper, der er frisk på all around opgaver i vores cateringvirksomhed. Stillingen er deltid ca. 30 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt. Jobbet består primært af div. forefaldne køkkenopgaver, varemodtagelse, udbringning af mad, pakning, rengøring og meget mere. Arbejdstiden ligger alle ugens dage i dagtimerne. Du skal kunne skrive, tale og forstå dansk, have gode matematiske færdigheder og være villig til at lære nyt. MUMS! Dinner Delivery er et mindre cateringfirma, som dagligt leverer frokost til firmaer i og omkring Århus. Derudover laver vi mad til private arrangementer. Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail. Vi frabeder os telefonisk henvendelse.

Køkkenmedhjælper

Vi har rygende travlt og søger derfor en kvalificeret køkkenmedhjælper, der er frisk på all around opgaver i vores cateringvirksomhed.

Stillingen er deltid ca. 30 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet består primært af div. forefaldne køkkenopgaver, varemodtagelse, udbringning af mad, pakning, rengøring og meget mere. 

Arbejdstiden ligger alle ugens dage i dagtimerne. Du skal kunne skrive, tale og forstå dansk, have gode matematiske færdigheder og være villig til at lære nyt.

MUMS! Dinner Delivery er et mindre cateringfirma, som dagligt leverer frokost til firmaer i og omkring Århus. Derudover laver vi mad til private arrangementer.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail. Vi frabeder os telefonisk henvendelse. 

MuMs! Dinner Delivery I/S v/Birgit Møller og Mikael KastrupHasselager2019-04-08T00:00:002019-05-01T00:00:00
330000286Medarbejder Søges til Sandwichbar i Århus CRobot Vi søger en køkkenmedhjælper til vores Sandwichbar. Vi søger en smilende, dansktalende, udadvendt person, gerne med erfaring fra lignende job. Vi forventer, at du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og i stresset situationer kan stadig bevare overblikket. Jobbet er bestående af tilberedning af Sandwich Salater, Kundebetjening, rengøring og opvask, samt forefaldent arbejde.

Vi søger en køkkenmedhjælper til vores Sandwichbar.

Vi søger en smilende, dansktalende, udadvendt person, gerne med erfaring fra lignende job. Vi forventer, at du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og i stresset situationer kan stadig bevare overblikket.

Jobbet er bestående af tilberedning af Sandwich & Salater, Kundebetjening, rengøring og opvask, samt forefaldent arbejde.

 

Papillo v/Jamshid ChangiziAarhus C2019-04-03T00:00:002019-05-12T00:00:00
330000252Landcafé søger...Robot ..rutineret køkkenassistent Til stillingen dom køkkenassistent forventer vi at: du har stort fokus på at give vores gæster en uovertruffen madoplevelse du har stor interesse for caf mad af danske råvarer du kan bevare overblikket - også når det går stærkt du er parat til at tage ansvar og påtage dig et job med mange udfordringer du skal kunne tænke selvstændigt og tage ansvar du møder med godt humør og positiv energi, både fagligt og socialt du kan tale og skrive dansk Arbejdstiden ligger mellem kl 9.00 22.00 fordelt på dag- og aftenvagter med weekendfri hver 2. eller 3. weekend. Løn efter kvalifikationer Tiltrædelse: hurtigst muligt Lidt om os Cafeen har det økologiske spisemærke i sølv og er beliggende i Latinerkvarteret i Aarhus midtby I cafeen møder du masser af glade, dygtige kolleger, der hver dag arbejder hårdt for at gøre Landcaf til gæsternes foretrukne caf . Det er et ungt arbejdsmiljø, og det er vigtigt, at vi altid har en god tone og et glimt i øjet. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, når der er brug for det.

..rutineret køkkenassistent

 

Til stillingen dom køkkenassistent forventer vi at:

  • du har stort fokus på at give vores gæster en uovertruffen madoplevelse
  • du har stor interesse for cafémad af danske råvarer 
  • du kan bevare overblikket - også når det går stærkt
  • du er parat til at tage ansvar og påtage dig et job med mange udfordringer
  • du skal kunne tænke selvstændigt og tage ansvar
  • du møder med godt humør og positiv energi, både fagligt og socialt
  • du kan tale og skrive dansk

Arbejdstiden ligger mellem kl 9.00 – 22.00 fordelt på dag- og aftenvagter med weekendfri hver 2. eller 3. weekend.

Løn efter kvalifikationer

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Lidt om os

Cafeen har det økologiske spisemærke i sølv og er beliggende i Latinerkvarteret i Aarhus midtby

I cafeen møder du masser af glade, dygtige kolleger, der hver dag arbejder hårdt for at gøre Landcafé til gæsternes foretrukne café. Det er et ungt arbejdsmiljø, og det er vigtigt, at vi altid har en god tone og et glimt i øjet. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. 

Cafe Bager ApSAarhus C2019-04-03T00:00:002019-05-29T00:00:00
329999721Køkkenmedhjælper ca. 30 timer ugenligt søgesRobot Vi søger en medhjælper til køkkenet med start hurtigst muligt. Vi ser gerne du har erfaring fra lignende stilling, og har lyst til at blive hos os i min. 1,5 år. Vi er et ungt team, som kan lide travlheden i et køkken. Alt vores mad er lavet fra bunden og vi sætter en stor ære i god smag og flotte anretninger. Du skal kunne arbejde både dag, aften og weekend og gerne kunne arbejde det meste af sommeren, uden for meget ferie. Der vil selvfølgelig være tid til ferie i andre perioder. Lyder dette som noget for dig, så skriv en ansøgning. Hører du ikke fra os inden 1 5, må du betragte jobbet som besat til anden side.

Vi søger en medhjælper til køkkenet med start hurtigst muligt. 

Vi ser gerne du har erfaring fra lignende stilling, og har lyst til at blive hos os i min. 1,5 år. 

Vi er et ungt team, som kan lide travlheden i et køkken. Alt vores mad er lavet fra bunden og vi sætter en stor ære i god smag og flotte anretninger. 

Du skal kunne arbejde både dag, aften og weekend og gerne kunne arbejde det meste af sommeren, uden for meget ferie. Der vil selvfølgelig være tid til ferie i andre perioder. 

Lyder dette som noget for dig, så skriv en ansøgning. Hører du ikke fra os inden 1/5, må du betragte jobbet som besat til anden side. 

CAFE FAUST A/SAarhus C2019-04-03T00:00:002019-05-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

køkkenmedhjælper

CAFE TOSCANA Randers ApS

Randers C
Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan ...
Indrykket:10. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019

Køkkenmedhjælper

MuMs! Dinner Delivery I/S v/Birgit Møller og Mikael Kastrup

Hasselager
Køkkenmedhjælper Vi har rygende travlt og søger derfor en kvalificeret køkkenmedhjælper, der er frisk på all around opgaver i vores cateringvirksomhed. Stillingen er deltid ca. 30 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt. Jobbet består primært ...
Indrykket:8. april 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Medarbejder Søges til Sandwichbar i Århus C

Papillo v/Jamshid Changizi

Aarhus C
Vi søger en køkkenmedhjælper til vores Sandwichbar. Vi søger en smilende, dansktalende, udadvendt person, gerne med erfaring fra lignende job. Vi forventer, at du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og i stresset situationer kan stadig bevare...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:12. maj 2019

Landcafé søger...

Cafe Bager ApS

Aarhus C
..rutineret køkkenassistent Til stillingen dom køkkenassistent forventer vi at: du har stort fokus på at give vores gæster en uovertruffen madoplevelse du har stor interesse for caf mad af danske råvarer du kan bevare overblikket - også når det går ...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Køkkenmedhjælper ca. 30 timer ugenligt søges

CAFE FAUST A/S

Aarhus C
Vi søger en medhjælper til køkkenet med start hurtigst muligt. Vi ser gerne du har erfaring fra lignende stilling, og har lyst til at blive hos os i min. 1,5 år. Vi er et ungt team, som kan lide travlheden i et køkken. Alt vores mad er lavet fra bun...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019