Videnskabelig assistent

Ved institut for Finansiering er en stilling som videnskabelig assistent i Finansiering ledig til besættelse i perioden 1. juli 2021 til 30. juni 2022.

Institut for Finansierings mål er at producere finansiel forskning, undervisning og formidling på et højt internationalt kvalitetsniveau og af væsentlighed for det danske samfund.

Arbejdsopgaver
De primære opgaver vil være indenfor fagområdet Corporate Finance og Asset Pricing.

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er en kandidateksamen med et betydeligt element af finansiering såvel som dokumenteret succesfuld undervisningserfaring.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Ansættelsen er 37 timer om ugen.

CBS har et bredt engagement til dets enestående, originale og væsentlige undervisnings- og forskningsprogrammer. Kandidater der ønsker at tilslutte sig os, skal udvise entusiasme og interesse for at arbejde i en sådan organisation (her kan for eksempel fremhæves relevant forretning, undervisningsaktiviteter og udbredelse af viden).

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte professor Carsten Sørensen, telefon: 3815 3605 e-mail: cs.fi@cbs.dk

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV og eventuelle yderligere bilag herunder skriftlige arbejder.

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

Rekrutteringsprocessen
Rekrutteringsudvalget udvælger mindst 2 ansøgere, og hvor muligt udvælges 5 eller flere ansøgere til bedømmelse af et bedømmelsesudvalg. Kandidaterne orienteres herefter om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse.

Kandidater, der er udvalgt til bedømmelse, vil blive orienteret om sammensætningen af bedømmelsesudvalget og vil senere få tilsendt deres egen bedømmelse.

Alle ansøgere vil modtage endeligt svar på deres ansøgning, når rekrutteringsprocessen er gennemført.

Frist: 5. marts 2021

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.