Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Videnskabelig assistent til nanoforskning

Vil du være en del af nanoforskningen på arbejdsmiljøområdet? Har du erfaring med programmering, parti-kelmåling og databehandling? Så er du måske vores nye videnskabelige assistent.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk.

Kom tæt på forskning, programmering, partikelmåling og databehandling
Du bliver tilknyttet opgaver i EU-projekterne caLIBRAte, GRACIOUS og Dansk Center for Nanosikkerhed.
Foruden deltagelse i udvikling og udførsel af eksperimentelle test skal du forvente ad hoc at deltage i feltmålekampagner. Du vil i den forbindelse også blive inddraget i databehandling, sammenkobling af forskellige målinger og bidrage til rapportering og videnskabelige publikationer. Herudover vil stillingen omfatte web-programmeringen til løbende forbedring og test af det web-baserede risikohåndteringsværktøj, NanoSafer, og et risikoledelses-system i caLIBRAte delvist i samarbejde med eksterne partnere

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er cand.scient., cand.polyt. eller har en lignende naturvidenskabelig uddannelse
  • har god forståelse for og erfaring med måling af fine og ultrafine partikler i luft med f.eks. SMPS, ELPI, CPC, og OPS; programmering i MatLab, Python, og web-baserede programmer
  • har indsigt i fysisk-kemiske analyser af tekniske nanomaterialer
  • arbejder struktureret og analytisk grundig
  • er selvstændig og initiativrig
  • er fagligt kreativ og god til at samarbejde på tværs af faggrupper.

Herudover ligger vi vægt på, at du har flair for at lave forsøgsopstillinger, som f.eks. måling af partikelfrigi-velser fra mekaniske bearbejdningsprocesser.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 2 år. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Du bliver ansat som videnskabelig assistent efter overenskomsten for akademikere i staten, samt i henhold til det til enhver tid gældende cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne med tilhørende protokollat og notat.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte professor Keld Alstrup Jensen på tlf. 39 16 53 02 eller forskningschef Lars Andrup på tlf. 3916 5223.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5257.
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 18. april 2018.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her