Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar for afdelingslæge

Vikar for afdelingslæge ved Nuklearmedicinsk Afdeling & PET, Aarhus Universitetshospital

En stilling som vikar for afdelingslæge ved Nuklearmedicinsk Afdeling & PET, Aarhus Universitetshospital er ledig til besættelse d. 16. december 2020 eller efter aftale.
Stillingen løber frem til 15. december 2021.

Om afdelingen
Nuklearmedicin & PET på Århus Universitetshospital er en af de største sammenhængende nuklearmedicinske afdelinger i Norden; de fysiske rammer er helt nye og afdelingen rummer en stor og moderne apparaturpark.

Afdelingen har ca.125 ansatte, og råder over 5 PET/CT skannere, 1 HRRT hjerneskanner, 4 SPECT/CT skannere og 4 gammakameraer til klinisk brug og forskning. I afdelingens højt specialiserede radiokemi med 3 cyklotroner og GMP faciliteter udvikles og produceres et stort antal PET sporstoffer til klinik og forskning.
Afdelingen har stor forskningsaktivitet indenfor såvel klinisk som dyreeksperimentel forskning, og råder over avanceret apparatur til præklinisk forskning, herunder en mikro PET/MR skanner. Afdelingen har bredt forskningssamarbejde internt og eksternt, og er aktivt involveret i planlægning og forskning indenfor partikelterapi ved Dansk Center for Partikelterapi.

Afdelingen varetager et bredt udvalg af nuklearmedicinske undersøgelser indenfor såvel klassisk nuklearmedicin som indenfor for PET undersøgelser. Herunder hjerte PET med vand, onkologisk PET/CT-skanning med FDG, DOTATOC, FET, PSMA, FDOPA, og andre PET-tracere og avanceret neuroimaging til udredning af neurodegenerative lidelser. Der udføres årligt over 8000 PET/CT skanninger.
Beskrivelserne af PET/CT varetages i samarbejde med radiologer ansat på Røntgen & Skanning, et samarbejde som er yderst velfungerende.
Endvidere tilbyder afdelingen radionuklid terapi af adskillige sygdomme, herunder NET, maligne og benigne thyroideasygdomme, lever- og knoglemetastaser.
Afdelingens læger deltager i multidisciplinære konferencer indenfor en lang række sygdomme, overvejende onkologiske men også indenfor f.eks. neurodegenerative sygdomme.

Afdelingen varetager præ- og postgraduate uddannelsesforpligtelser overfor læger og andre personalegrupper. Det forventes, at lægen deltager i afdelingens undervisningsaktiviteter.

Om dig
Ansøger skal være speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin og have interesse for afdelingens funktionsområder og opgaver. Ansøgere med særlig interesse for og erfaring med PET/CT vil blive foretrukket.

Ansættelsen sker i den samlede afdeling, men med hovedfunktions tid i PET afsnittet.
Afdelingslægen varetager sammen med afdelingens øvrige speciallæger funktioner i forbindelse med afdelingens daglige drift, herunder supervision af yngre læger, afholdelse af interne og eksterne konferencer og forventes at deltage i afdelingens kvalitetssikringsarbejde. Afdelingslægen vil efter aftale få faglige ansvarsområder i henhold til interesser og kompetencer.

Afdelingslægen forventes at indgå aktivt i den samlede lægegruppe og bidrage til et godt arbejdsmiljø. I forhold til ansøgers personlige egenskaber lægges der vægt på initiativrighed, engagement, samarbejdsevne og beslutningsdygtighed.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og FAYL. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.


Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra ”de 7 lægefaglige kompetencer”. Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer kan hentes her og skal udfyldes:
her


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.