Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar for afdelingslæge ved hæmatologisk afdeling L, Herlev Hospital

En 1- årig stilling som vikar for afdelingslæge er ledig til besættelse per 1. september 2018

Hæmatologisk afdeling L er den ene af Region Hovedstadens universitetsafdelinger indenfor hæmatologi. Afdelingen varetager diagnostik, behandling og pleje af patienter med hæmatologiske sygdomme på hoved- og specialfunktionsniveau.

Afdelingen består af to sengeafsnit med i alt 41 senge med tilhørende udredningsafsnit for nyhenviste patienter samt ambulatorium til efterbehandlings- og kontrolopgaver. Afdelingen har også sit eget modtageafsnit, hvor alle akutte ambulante og indlagte patienter modtages i dagtiden.

Hæmatologisk afdeling L er funktionsopdelt i 2 teams:

  • Et lymfoproliferativt team, der varetager maligne lymfoproliferative sygdomme, myelomatose og stamcelletransplantationer
  • Et myeloproliferativt team, der varetager akutte leukæmier, myelodysplastisk syndrom, kroniske myeloproliferative sygdomme og benigne hæmatologiske sygdomme.
Hæmatologisk afdeling L deltager i nationale og internationale kliniske protokoller.
Afdelingen har eget laboratorium til varetagelse af specialiseret hæmatologisk diagnostik, udvikling og forskning. Derudover er Center for Cancer Immunterapi, tilknyttet hæmatologisk afdeling, så der er også mulighed for at engagere sig i basal videnskabelig forskning.

Afdelingen deltager i den præ- og postgraduate lægelige uddannelse.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i hæmatologi og med interesse for myeloide sygdomme. Afdelingslægen vil blive tilknyttet afdelingens myeloproliferative team. Afdelingslægen forventes at deltage i afdelingens kliniske forskning, præ- og postgraduate undervisning samt undervisning og uddannelse af afdelingens personalegrupper.

Til stillingen er knyttet bagvagtsfunktion.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Foreningen af Yngre Læger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag d. 7. maj 2018 kl. 16:00.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til
Ledende overlæge dr. med. Lene Meldgaard Knudsen
Hæmatologisk afdeling L Herlev Hospital, 2730 Herlev
E-mail: lene.meldgaard.knudsen@regionh.dk
Tlf: 3868 1844


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her