Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar for reservelæge til Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Vi søger en reservelæge til et 6 måneders vikariat ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Frederiksberg matrikel. 
 
Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme 
Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme har et stort, aktivt reumatologisk ambulatorium med 30.000 besøg årligt på Frederiksberg matriklen. VRR er en satellitfunktion af regionsklinikken af samme navn med Klinikledelsen på RH Glostrup. 
Reservelægen får eget reumatologisk ambulatorium, hvor der principielt kan indgå patienter inden for hele spektret af det reumatologiske speciale. Vi har et aktivt uddannelsesprogram og mulighed for at deltage i forskningsprojekter. Der er adgang til avanceret billeddiagnostisk udstyr til diagnostik og monitorering af patienter med lidelser i bevægeapparatet. Arbejdet er præget af en udpræget grad af tværfaglighed i samarbejde med plejepersonale og ergo- og fysioterapeuter. 
Funktionen er i dag normeret med 10 overlæger. Der er derudover 2 afdelingslæger og 7 reservelæger. Stillingen er i øjeblikket vagtfri. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for Reservelæger, Afdelingslæger m.fl., indgået mellem Region Hovedstaden og Foreningen af Yngre Læger.  
 
Der kan evt. indhentes yderligere oplysninger om stillingen hos uddannelsesansvarlig overlæge Gina Birgitte Kollerup på tlf. 3816 6403 eller Funktionansvarlig overlæge  Jan Christensen tlf.:38164131.   
 
Ansøgningsfrist: mandag d. 26.02.2018 kl. 12.00


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her