Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar med mulighed for fastansættelse til mand i Odense

Personlig hjælper-vikar M/K søges snarest muligt til mit team, samt til afløsning ved ferie og sygdom. Der vil være mulighed for fastansættelse fra sommeren 2021.

Jeg er en 48 årig handicappet mand, der gør brug af el-kørestol. Jeg skal have hjælp til alt, herunder alle former for praktisk hjælp, dvs. indkøb, madlavning, af og påklædning og toiletbesøg. Du skal kunne tage mig op af min seng og ligge mig i seng. Dine arbejdstider ligger fortrinsvis i tidsrummet fra 10.00 til 21.00 i hverdagen. I weekenden arbejder du dels lørdag fra 06.30 til 21.30 og fra 10.00 til 22.00, men du skal kunne være fleksibel på alle tider.

I forbindelse med min uddannelse og arbejde, skal du kunne ledsage mig til alle aktiviteter ud af huset. Du skal have kørekort, du skal være villig til at indgå i et meget fleksibelt team og være indstillet på at din arbejdstid skal kunne variere alt efter hvad jeg skal og hvilke arbejdsopgaver der ligger i min dag. Jeg er fuldstændigt mentalt velfungerende og det er ikke dig der på nogen måder skal planlægge, strukturere eller organisere min hverdag. Dette klarer jeg selv, du skal blot kunne assistere med de praktiske ting som jeg ikke selv kan.

Du skal ikke involvere dig personligt i mine forhold, men du skal kunne bistå mig inde for de arbejdsopgaver som der kræves i forbindelse med din stilling. Du skal uden problemer kunne håndtere brug af PC med forskellige tekstdokumenter og programmer efter anvisning fra mig. Indscanne og printe forskellige juridiske dokumenter og journalisering i forbindelse med mit studiejob, da jeg udover mit jurastudie har studiejob ved Retshjælpen Fyn, hvor din bistand også kræves og at du også kan hjælpe med praktiske ting, hvis jeg/Retshjælpen måtte have behov for dette. Du vil blive anvist forskellige systemer, når du påbegynder dit arbejde.

Du skal være rummelig og villig til at indgå i forskellige arbejdssituationer i samarbejde med det øvrige team som jeg har i min ordning.

Du skal have kørekort, dine daglige arbejdstider er vejledende og kan variere alt efter hvad jeg skal. I forbindelse med stillingen kan det også være nødvendigt, at du skal kunne ledsage mig til andre steder i landet, da jeg også er engageret i Patientforeningen Danmark som f.eks. har hjemsted i KBH. Du skal også være villig til at kunne overnatte uden for Odense ind i mellem efter nærmere aftale.

Jeg forventer at have samtaler løbende.Svar på stillingsopslag kan sendes gennem DUOS, direkte til mig på firehjulern@gmail.com eller på tlf: 42511855

Jeg glæder mig til at høre fra dig.Mvh. Torsten G. Larsen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.