Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar Rosengården

Center for Socialpsykiatri, ADHD og Autisme

Vikarer søges til Rosengården i Skjern.
Det socialpsykiatriske tilbud Rosengården, søger et antal tilkaldevikarer, helst social og sundhedsfaglig uddannet eller evt. studerende.
Rosengården er, et botilbud til 22 beboere, et dagtilbud til 35 borgere og vi er en tværfaglig personalegruppe på 28 medarbejdere. De primære opgaver er at støtte beboerne i hverdagslivet, så som praktiske opgaver i lejligheden og sociale aktiviteter.
Du skal have lyst og evne til at samarbejde med borgere som er psykisk udfordret. Anerkendelse og respekt for forskellighed er nøgleord i vores samarbejde med borgere og kollegaer.
Arbejdstid efter aftale, der må påregnes både aften og weekendarbejde. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist, hurtigst muligt. Ansøgning sendes elektronisk, vedhæft din ansøgning og dit CV, samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
Yderligere oplysninger daglig leder Jesper Astrup tlf. 20 56 57 09 eller til centerleder, Anne Grethe Hansen tlf. 24 43 91 97.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her