Vikar Sjælland ApS søger tømrerhold for kunde i Greve.

Vikar Sjælland ApS søger 2 tømrerhold (makkerpar) til spændende tagarbejde på hele Sjælland.

Vi søger makkerpar, som til dagligt arbejder sammen, og har erfaring med med udførelse af tegltage, eternittage og Decra-tage.

Kunden tilbyder spændende og vekslende arbejdsopgaver indenfor tagarbejde, hvor I som sjak, har en selvstændig hverdag.

Det er vigtigt at I har kundetække, da deres kunder primært er privatkunder.

Såfremt I er det rigtige match for vores kunde, vil der være mulighed for, at vikariatet ændres til en fastansættelse.

Hvis det er dig og din makker som vores kunde mangler, så kontakt Partner Dan Schøndorff Olsen 2710 9910 eller send en kortfattet ansøgning til job@vikarsj.dk mrk. tømrer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330081164Phoenix-e8ca922a12019-08-30T00:00:00Vikar Sjælland ApS søger tømrerhold for kunde i Greve.

Vikar Sjælland ApS søger 2 tømrerhold (makkerpar) til spændende tagarbejde på hele Sjælland.

Vi søger makkerpar, som til dagligt arbejder sammen, og har erfaring med med udførelse af tegltage, eternittage og Decra-tage.

Kunden tilbyder spændende og vekslende arbejdsopgaver indenfor tagarbejde, hvor I som sjak, har en selvstændig hverdag.

Det er vigtigt at I har kundetække, da deres kunder primært er privatkunder.

Såfremt I er det rigtige match for vores kunde, vil der være mulighed for, at vikariatet ændres til en fastansættelse.

Hvis det er dig og din makker som vores kunde mangler, så kontakt Partner Dan Schøndorff Olsen 2710 9910 eller send en kortfattet ansøgning til job@vikarsj.dk mrk. tømrer.

Vikar Sjælland ApS søger 2 tømrerhold (makkerpar) til spændende tagarbejde på hele Sjælland. Vi søger makkerpar, som til dagligt arbejder sammen, og har erfaring med med udførelse af tegltage, eternittage og Decra-tage. Kunden tilbyder spændende og vekslende arbejdsopgaver indenfor tagarbejde, hvor I som sjak, har en selvstændig hverdag. Det er vigtigt at I har kundetække, da deres kunder primært er privatkunder. Såfremt I er det rigtige match for vores kunde, vil der være mulighed for, at vikariatet ændres til en fastansættelse. Hvis det er dig og din makker som vores kunde mangler, så kontakt Partner Dan Schøndorff Olsen 2710 9910 eller send en kortfattet ansøgning til job@vikarsj.dk mrk. tømrer.11jobnete8ca922a100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-23T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGreve3597081Vikar Sjælland ApS11Marinebuen 72670GreveDKDanmark0
job@vikarsj.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset814393JobNet5036528503652810028-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8ca922ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8ca922ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8ca922a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8ca922a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/3.jpgVikar Sjælland ApS søger tømrerhold for kunde i Greve.9006001Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service362495112job@vikarsj.dkjob@vikarsj.dkDKDanmarkDKDanmark330106635Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaverRobot Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og til snarlig opstart. Der er tale om fast arbejde og lønnen er i henhold til overenskomst og erfaring. Det er et krav at du har svendebrev indenfor faget. Du er velkommen til at sende en ansøgning på kontakt@lundgaard-ts.dk eller kontakte Jens Lundgaard på telefon 20 61 88 55 og høre nærmere om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig - Målsætningen for Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer- snedkerarbejde, tage, døre og vinduer, køkkener, forsikringsskader og totalentreprise. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget - www.lundgaard-ts.dk

Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver

Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer – Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og til snarlig opstart.

Der er tale om fast arbejde og lønnen er i henhold til overenskomst og erfaring.

Det er et krav at du har svendebrev indenfor faget.

Du er velkommen til at sende en ansøgning på kontakt@lundgaard-ts.dk eller kontakte Jens Lundgaard på telefon 20 61 88 55 og høre nærmere om dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig -

Målsætningen for Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer- & snedkerarbejde, tage, døre og vinduer, køkkener, forsikringsskader og totalentreprise.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget - www.lundgaard-ts.dk

SCANPEOPLE ApSSolrød Strand2019-10-14T00:00:002019-10-23T00:00:00
330108261Stabil tømrer søges til fast arbejde.Robot Vi søger en stabil tømrer til fast arbejde med alm. kørekort til mindre firma.Vores opgaver er som regl mindre opgaver hos private, virksomheder og kommuner. Vi forventer at du....- er kvalitets bevist- er møde stabil og kan arbejde selvstændig- kan sammenarbejde med dine kolleger- du kan snakke dansk (vores arbejdssedler og ugesedler forgår via udleveret mobil telefon) - du skal have alm. kørekort. Vi tilbyder.....- ordnet forhold- godt arbejdsklima og gode kolleger- Løn efter kvalifiktioner Vi er et mindre firma med 9 ansatte. Arbejdstiden er Man - Torsdag 7.00 - 15.30 og Fredag til kl. 12.00 Skulle dette være noget for dig, så send en mail eller giv et kald. Kørekort: B(Almindelig bil), Der er 1 ledig stilling

Vi søger en stabil tømrer til fast arbejde med alm. kørekort til mindre firma.
Vores opgaver er som regl mindre opgaver hos private, virksomheder og kommuner.

Vi forventer at du....
- er kvalitets bevist
- er møde stabil og kan arbejde selvstændig
- kan sammenarbejde med dine kolleger
- du kan snakke dansk (vores arbejdssedler og ugesedler forgår via udleveret mobil telefon) 
- du skal have alm. kørekort.

 Vi tilbyder.....
- ordnet forhold
- godt arbejdsklima og gode kolleger
- Løn efter kvalifiktioner 

Vi er et mindre firma med 9 ansatte.  

Arbejdstiden er Man - Torsdag 7.00 - 15.30 og Fredag til kl. 12.00

Skulle dette være noget for dig, så send en mail eller giv et kald.

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Der er 1 ledig stilling

Dansk Kvalitets Håndværk ApSSkovlunde2019-10-17T00:00:002019-10-27T00:00:00
330107555Erfaren og faglært tømrer søgesRobot Har du styr på dit håndværk, har du faglig stolthed og får du et kick af duften af frisk skåret træ? Personale-match søger, for kunde i Taastrup, en faglært tømrer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver Dine arbejdsopgaver bliver overvejende udendørsarbejde, skure, hegn, vinduer, døre mm. Virksomheden vægter høj kvalitet og kan via deres eget snedkeri udføre alle former for specielle opgaver. Kundegruppen er hovedsageligt firmaer, offentlige virksomheder samt boligselskaber. Virksomheden er beliggende i Taastrup, men arbejdsopgaverne er på hele Sjælland. Personlige og faglige kvalifikationer Vi søger en tømrer med bred erfaring og som kan sætte kryds ud for flere af ovenstående opgaver. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt og kan arbejde efter tegninger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet tømrer Du er fleksibel og engageret i dit arbejde Du har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde Du er løsningsorienteret, innovativ og initiativrig Du har en konstruktiv tilgang, også når hverdagen bliver presset Virksomheden tilbyder Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed og et godt arbejdsmiljø. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:30 - 15:00 og fredag til kl. 14:30. Søg jobbet online Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og CV. Ansøg via www.personale-match.dk Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning. Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Har du styr på dit håndværk, har du faglig stolthed og får du et kick af duften af frisk skåret træ?

Personale-match søger, for kunde i Taastrup, en faglært tømrer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver overvejende udendørsarbejde, skure, hegn, vinduer, døre mm. Virksomheden vægter høj kvalitet og kan via deres eget snedkeri udføre alle former for specielle opgaver. Kundegruppen er hovedsageligt firmaer, offentlige virksomheder samt boligselskaber.

Virksomheden er beliggende i Taastrup, men arbejdsopgaverne er på hele Sjælland.

Personlige og faglige kvalifikationer
Vi søger en tømrer med bred erfaring og som kan sætte kryds ud for flere af ovenstående opgaver. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt og kan arbejde efter tegninger.

Derudover forventer vi at:

 • Du er uddannet tømrer
 • Du er fleksibel og engageret i dit arbejde
 • Du har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde
 • Du er løsningsorienteret, innovativ og initiativrig
 • Du har en konstruktiv tilgang, også når hverdagen bliver presset

Virksomheden tilbyder
Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed og et godt arbejdsmiljø. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:30 - 15:00 og fredag til kl. 14:30.

Søg jobbet online
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og CV.

Ansøg via www.personale-match.dk

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

PERSONALE-MATCH ApSTaastrup2019-10-15T00:00:002019-11-19T00:00:00
330101550Tømrer til fast arbejde, Storkøbenhavn og Nordsjælland.Robot Kunne du tænke dig at møde dine nye kollegaer? De er klar til at tage godt i mod dig og byde dig velkommen i en mindre entreprenør virksomhed, hvor nærhed og kvalitet er de vigtigste værdier. Læs videre her måske er det lige dig? Mangeartede tømrer opgaver? Virksomheden er et mindre entreprenørfirma som vækster og derfor har brug for flere tømrer, til at tage del i de mange projekter, der allerede er i gang, og alle dem der er undervejs. Der er stor variation i de opgaver der udføres og som blandt andet omfatter tag, vinduer og døre, men også indvendig arbejde, som loft, gulv og vægge. Opgaverne udføres for private bygherre, såvel som erhvervskunder. Hvem er du? Du er faglært tømrer, har et bredt kendskab til tømrerfaget og kan varetage alle opgaver selvstændigt. Du har lyst til at dele erfaringer og viden, med dine kollegaer og eventuelt varetage oplæring af lærlinge. Du har prøvet at arbejde i et mindre firma, og trives med det ansvar, der nogen gang følger med. Du er venlig og en god kollega. Du har b-kørekort. Du tilbydes et længerevarende vikariat mhp. fastansættelse, løn i henhold til overenskomst inkl. pension m.m. Interesseret? Søg stillingen ved at klikke HER, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Samtaler afholdes løbende. Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Lindeneg på telefon 4121 1347 eller e-mail rikke.lindeneg@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00. Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag. CV og ansøgning modtages kun via ansøgningslinket jf. GDPR. Hartmanns er uden for kategori men fremtidens svar på det agile jobmarked. Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi, fordi det giver perspektiv. I det moderne jobmarked, giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding. http: www.hartmanns.dk

Kunne du tænke dig at møde dine nye kollegaer? De er klar til at tage godt i mod dig og byde dig velkommen i en mindre entreprenør virksomhed, hvor nærhed og kvalitet er de vigtigste værdier.  Læs videre her – måske er det lige dig?

Mangeartede tømrer opgaver?

Virksomheden er et mindre entreprenørfirma som vækster og derfor har brug for flere tømrer, til at tage del i de mange projekter, der allerede er i gang, og alle dem der er undervejs.  Der er stor variation i de opgaver der udføres og som blandt andet omfatter tag, vinduer og døre, men også indvendig arbejde, som loft, gulv og vægge. Opgaverne udføres for private bygherre, såvel som erhvervskunder.

Hvem er du?

 • Du er faglært tømrer, har et bredt kendskab til tømrerfaget og kan varetage alle opgaver selvstændigt.
 • Du har lyst til at dele erfaringer og viden, med dine kollegaer og eventuelt varetage oplæring af lærlinge.
 • Du har prøvet at arbejde i et mindre firma, og trives med det ansvar, der nogen gang følger med.
 • Du er venlig og en god kollega.
 • Du har b-kørekort.


Du tilbydes et længerevarende vikariat mhp. fastansættelse, løn i henhold til overenskomst inkl. pension m.m.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke HER, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Lindeneg på telefon 4121 1347 eller e-mail rikke.lindeneg@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.
Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag. CV og ansøgning modtages kun via ansøgningslinket jf. GDPR.

Hartmanns er uden for kategori – men fremtidens svar på det agile jobmarked. Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi, fordi det giver perspektiv. I det moderne jobmarked, giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding.
http://www.hartmanns.dk

Hartmanns A/SBallerup2019-10-07T00:00:002019-10-21T00:00:00
330093816Handyman søges til StorkøbenhavnRobot Vi søger en rigtig dygtig handyman for vores kunde. Du skal arbejde med lidt af hvert rundt i hele København i forbindelse med klargøring af lejeboliger til nye lejere. Det er ting som nye fodlister, nye døre, et nyt vindue, en ny lås, en ny loftslampe, slibning af gulv, lægning af vinyl og m.m. Kort sagt er der tale om alle mulige forskellige opgaver, og du får ikke 2 arbejdsdage, som er ens. Det er et spændende job for den, der rigtig godt kan lide at arbejde med alsidige, håndværksmæssige opgaver. Din profil Du er uddannet tømrer snedker eller har en anden håndværksmæssig baggrund. Du har hænderne skruet rigtigt på og er netop en handyman. Du interesserer dig meget for alle mulige håndværksmæssige opgaver og udfordringer. Du er løsningsorienteret og arbejder selvstændigt med løsning af alle opgaverne. Du er serviceminded og en god kollega. Du har kørekort (B). Du kan klare fysisk udfordrende arbejde. Du kan forevise straffeattest. Vilkår Fastansættelse og en attraktiv løn baseret på dine kvalifikationer. Fuldtid. Du bliver en del af et godt team, hvor arbejdsmiljøet er godt, og der er plads til humor. Ansøgning Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload din ansøgning mærket: Handyman og dit CV, dit billede, eventuel kopi af svendebrev, hvis du er håndværker samt relevante kurser og referencer, hvis du har sådanne. Vi glæder os til at læse om dig.

Vi søger en rigtig dygtig handyman for vores kunde. Du skal arbejde med lidt af hvert rundt i hele København i forbindelse med klargøring af lejeboliger til nye lejere. Det er ting som nye fodlister, nye døre, et nyt vindue, en ny lås, en ny loftslampe, slibning af gulv, lægning af vinyl og m.m. Kort sagt er der tale om alle mulige forskellige opgaver, og du får ikke 2 arbejdsdage, som er ens. Det er et spændende job for den, der rigtig godt kan lide at arbejde med alsidige, håndværksmæssige opgaver.

Din profil

 • Du er uddannet tømrer/snedker eller har en anden håndværksmæssig baggrund.
 • Du har hænderne skruet rigtigt på og er netop en handyman.
 • Du interesserer dig meget for alle mulige håndværksmæssige opgaver og udfordringer.
 • Du er løsningsorienteret og arbejder selvstændigt med løsning af alle opgaverne.
 • Du er serviceminded og en god kollega.
 • Du har kørekort (B).
 • Du kan klare fysisk udfordrende arbejde.
 • Du kan forevise straffeattest.

Vilkår

Fastansættelse og en attraktiv løn baseret på dine kvalifikationer. Fuldtid. Du bliver en del af et godt team, hvor arbejdsmiljøet er godt, og der er plads til humor.

Ansøgning

Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload din ansøgning mærket: "Handyman" og dit CV, dit billede, eventuel kopi af svendebrev, hvis du er håndværker samt relevante kurser og referencer, hvis du har sådanne.

Vi glæder os til at læse om dig.

 

 

Priceless People ApSAlbertslund2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver

SCANPEOPLE ApS

Solrød Strand
Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og ...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:23. oktober 2019

Stabil tømrer søges til fast arbejde.

Dansk Kvalitets Håndværk ApS

Skovlunde
Vi søger en stabil tømrer til fast arbejde med alm. kørekort til mindre firma.Vores opgaver er som regl mindre opgaver hos private, virksomheder og kommuner. Vi forventer at du....- er kvalitets bevist- er møde stabil og kan arbejde selvstændig- kan...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

Erfaren og faglært tømrer søges

PERSONALE-MATCH ApS

Taastrup
Har du styr på dit håndværk, har du faglig stolthed og får du et kick af duften af frisk skåret træ? Personale-match søger, for kunde i Taastrup, en faglært tømrer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver Dine arbej...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:19. november 2019

Tømrer til fast arbejde, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hartmanns A/S

Ballerup
Kunne du tænke dig at møde dine nye kollegaer? De er klar til at tage godt i mod dig og byde dig velkommen i en mindre entreprenør virksomhed, hvor nærhed og kvalitet er de vigtigste værdier. Læs videre her måske er det lige dig? Mangeartede tømrer ...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

Handyman søges til Storkøbenhavn

Priceless People ApS

Albertslund
Vi søger en rigtig dygtig handyman for vores kunde. Du skal arbejde med lidt af hvert rundt i hele København i forbindelse med klargøring af lejeboliger til nye lejere. Det er ting som nye fodlister, nye døre, et nyt vindue, en ny lås, en ny loftsla...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019