Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar til klaverundervisning søges til Ringsted Musik & Kulturskole

Ringsted Musik & Kulturskole søger en dedikeret underviser i klaver til et vikariat på 23/37 i perioden 1. august 2021 til 30. november 2021.

Du har høje faglige kompetencer og erfaring med undervisning af børn og unge på alle niveauer og inden for en bred vifte af genrer.

Vikariatet omfatter tre undervisningsdage med undervisning af klaver soloelever samt en række mindre klaverbegynderhold (2-3 elever). Derudover evt. også undervisning i elektronisk musik på et mindre hold, hvis det falder inden for dine kompetencer.
Ringsted Musik & Kulturskole tilbyder undervisning i musik, billedkunst og animation, drama og dans i egne velindrettede lokaler – og i visse fag også ude på kommunens skoler, hvorfor mulighed for egen transport vil være en fordel. Vi tilbyder et arbejde i gode fysiske rammer med 25 dygtige, engagerede og imødekommende kolleger, som står klar til at samarbejde med dig.
Med stillingen følger en række øvrige opgaver i form af forberedelse, koncerter, møder projekter mm. som aftales og planlægges en sæson frem i hht. overenskomst for musikskolelærere.

Samtaler forventes afholdt i uge 26.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.