Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar til valgfagsundervisning i madkundskab og musik m.v.

UngTårnby søger vikarer til valgfagene Madkundskab og Musik m.fl.

UngTårnby udbyder valgfag for alle kommunens 8. klasser, og vi mangler valgfagsundervisere der kan undervise og føre til prøve, i enten madkundskab eller musik. Eller en der kan være vikar for alle valgfagene på 8. årgang.

Undervisningen foregår onsdage fra kl. 8:00 - 15:00, din mødetid er kl. 7:45 - 15:30. Undervisningen er placeret rundt på kommunens folkeskoler.

Eleverne har 9 undervisningsgange med start d. 21/10 og de afslutter deres valgfag med en eksamen omkring jul eller lige efter nytår. Du skal derfor have mod på at føre elever til eksamen og skabe en undervisning der gør dem trygge ved at skulle til eksamen, samt fagligt klæder dem på til de krav der er til prøven.

Vi har en forventning om, at du har undervisningserfaring og har kendskab til den prøveforberedende undervisning i fagene. Hvis du ikke er læreruddannet, skal du beskrive, hvordan dine kompetencer kan omsættes til undervisning i folkeskolen.

Som en del af arbejdstiden indgår der forberedelse, hvor alle valgfagsundervisere mødes på UngTårnby til fælles planlægning, evaluering m.m.

UngTårnby koordinerer alle valgfagene i kommunen, og der er derfor mange hold på hvert fag. Det betyder, at du vil få stor indflydelse på udformningen af fagene og komme til at indgå i et stort fagfællesskab.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Du kan kontakte Afdelingsleder Sidsel Feldstedt på 32501751, hvis du vil høre mere om stillingerne.

Vi indkalder til samtaler løbende. Når rette kandidater er fundet, vil stillingsopslaget blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.