Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VikarBasen A/S søger for kunde en faglært kok med tiltrædelse snarest

Virksomheden er beliggende i Ballerup. Da virksomheden er i rivende udvikling søges en professionel faglært kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. En mødestabil og faglig dygtig kollega. Kun ansøgere, der opfylder de beskrevne krav til jobbet, vil komme i betragtning til stillingen. (Der er gratis parkering) Vi betræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salaten, koldt og varmt køkken. Vi sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder på alle linjer med friske råvarer. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn. Arbejdstiden er fra 6.00 til 14.00 (ikke aften og weekend), så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. - Du har en bred faglig profil og erfaring fra restaurationsbranchen
- Du vil arbejde med din konstante udvikling.
- Kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj.
- Du kan lide at arbejde i et åbent køkken.
- Du kan arbejde selvstændigt i et team

Vi søger en medarbejder, der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014821Phoenix-9b38001212019-05-03T00:00:00VikarBasen A/S søger for kunde en faglært kok med tiltrædelse snarestVirksomheden er beliggende i Ballerup. Da virksomheden er i rivende udvikling søges en professionel faglært kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. En mødestabil og faglig dygtig kollega. Kun ansøgere, der opfylder de beskrevne krav til jobbet, vil komme i betragtning til stillingen. (Der er gratis parkering) Vi betræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salaten, koldt og varmt køkken. Vi sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder på alle linjer med friske råvarer. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn. Arbejdstiden er fra 6.00 til 14.00 (ikke aften og weekend), så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. - Du har en bred faglig profil og erfaring fra restaurationsbranchen
- Du vil arbejde med din konstante udvikling.
- Kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj.
- Du kan lide at arbejde i et åbent køkken.
- Du kan arbejde selvstændigt i et team

Vi søger en medarbejder, der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.
2019-05-31T00:52:31.240 Virksomheden er beliggende i Ballerup. Da virksomheden er i rivende udvikling søges en professionel faglært kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. En mødestabil og faglig dygtig kollega. Kun ansøgere, der opfylder de beskrevne krav til jobbet, vil komme i betragtning til stillingen. (Der er gratis parkering) Vi betræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salaten, koldt og varmt køkken. Vi sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder på alle linjer med friske råvarer. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn. Arbejdstiden er fra 6.00 til 14.00 (ikke aften og weekend), så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. - Du har en bred faglig profil og erfaring fra restaurationsbranchen - Du vil arbejde med din konstante udvikling. - Kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj. - Du kan lide at arbejde i et åbent køkken. - Du kan arbejde selvstændigt i et team Vi søger en medarbejder, der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.11jobnet9b380012100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-30T00:00:000000http://vikarbasen.dk/ledige-stillinger/?hr=show-job/432570EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3517444VikarBasen A/S11Strandvejen 1252900HellerupDKDanmark0vikar@vikarbasen.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent752137JobNet4981461498146110001-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9b380012https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9b380012https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9b380012&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9b380012&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonVikarBasen A/S søger for kunde en faglært kok med tiltrædelse snarest1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361634036Pernillevikar@vikarbasen.dkDKDanmarkDKDanmark330120048Kok eller ernæringsassistent til ForfatterhusetBasic Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020. Vi kan tilbyde: 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle. Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning. Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed. Et stort og fuldt ud moderne køkken. Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk Vi forventer, at du: Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf. I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord. Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset. Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år. Kan arbejde efter et minimum af 90 økologi. Du vil have ansvar for: Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion. Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning). Indkøb og økonomi. Egenkontrol og risikoanalyse. At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning. At have fokus på økologi og madspild. At være inspirator for køkkenets to assistenter. Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding. Du kan kontakte institutionen på 3366 1600. Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019 Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi?

Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020.

Vi kan tilbyde:

  • 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle.
  • Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning.
  • Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed.
  • Et stort og fuldt ud moderne køkken.
  • Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk

Vi forventer, at du:

  • Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf.
  • I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord.
  • Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset.
  • Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år.
  • Kan arbejde efter et minimum af 90% økologi.

Du vil have ansvar for:

  • Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion.
  • Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning).
  • Indkøb og økonomi.
  • Egenkontrol og risikoanalyse.
  • At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning.
  • At have fokus på økologi og madspild.
  • At være inspirator for køkkenets to assistenter.

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding.

Du kan kontakte institutionen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngForfatterhusetKøbenhavn N2019-11-07T14:00:43.3572019-11-22T00:00:00
330123002Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på SundholmBasic Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv. Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen. Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen. Dine opgaver Driften af køkkenet Produktion af koldt og varmt køkken Tilrettelæggelse af menuer Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet Sikre en høj standard for den mad, der serveres Have stort fokus på økologi Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge Dine faglige kvalifikationer Uddannelse som kok Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken Dine personlige kvalifikationer Du er ambitiøs og kreativ Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer Du skal være stabil og fleksibel Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn. Mere information Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725. Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm.

Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv.

Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen.

Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen.

Dine opgaver

  • Driften af køkkenet
  • Produktion af koldt og varmt køkken
  • Tilrettelæggelse af menuer
  • Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet
  • Sikre en høj standard for den mad, der serveres
  • Have stort fokus på økologi
  • Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge

Dine faglige kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine
  • Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt
  • Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken

Dine personlige kvalifikationer

  • Du er ambitiøs og kreativ
  • Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere
  • Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer
  • Du skal være stabil og fleksibel
  • Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngCafeenKøbenhavn S2019-11-12T15:02:23.6302019-12-01T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
330107232Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligtProfile Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage. Vi forventer at du:Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeerHar gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserneHar erfaring med projekter fra ide til afvikling og evalueringHar viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skolerKan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéerEr vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupperElsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og eventsKan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljøKan håndtere hygiejnestyring egenkontrolVesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af. Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.Ansøgningen sendes via knappen Send ansøgning . Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00 Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat. Se mere på vores ansøgersite: https: vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeer
  • Har gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserne
  • Har erfaring med projekter fra ide til afvikling og evaluering
  • Har viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skoler
  • Kan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéer
  • Er vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme
  • Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupper
  • Elsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og events
  • Kan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljø
  • Kan håndtere hygiejnestyring/egenkontrol
Vesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af.

Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk

Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.
Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning''.

Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat.

Se mere på vores ansøgersite: https://vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com

ORS/Small/d60d97c5_logo.pngVesterbro UngdomsgaardKøbenhavn V2019-10-15T12:02:37.3772019-11-22T00:00:00
330117216Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 - 14.30 Dine primære opgaver bliver produktion og opbakning til diverse partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Herudover skal du være med til at køre frokost, afholde selskaber og selvfølgelig hjælpe til med både rengøring, egenkontrol mv. Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne med erfaring fra større køkken og eller a la carte Du er klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden Du er effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag Du er frisk og afslappet i din væremåde Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 34 kolleger, sammen skal I servicere 1000-2000 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 - 14.30
  • Dine primære opgaver bliver produktion og opbakning til diverse partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Herudover skal du være med til at køre frokost, afholde selskaber og selvfølgelig hjælpe til med både rengøring, egenkontrol mv.
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne med erfaring fra større køkken og/eller a la carte
  • Du er klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden
  • Du er effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • Du er frisk og afslappet i din væremåde
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet får du 34 kolleger, sammen skal I servicere 1000-2000 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-11-11T00:00:002020-01-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller ernæringsassistent til Forfatterhuset

Forfatterhuset

København N
Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på Sundholm

Cafeen

København S
Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet he...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligt

Vesterbro Ungdomsgaard

København V
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Tiltrædelse:...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:3. januar 2020