Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer

Aflastningshjemmet Rendbjerg søger vikarer til vores aflastningsafdeling for autister, med ansættelse pr. 01.07.2018 eller gerne før. 
 
Autistgruppen (A-huset) ved Aflastningshjemmet Rendbjerg, søger flere vikarer pr. 01.07.2018 eller gerne før. 
 
Rendbjerghjemmet har driftsaftale med Sønderborg kommune, og modtager udviklingshæmmede børn og voksne fra hele det Sønderjyske område. 
Vi modtager ca. 100 børn og voksne i aflastning i kortere og/eller længere perioder i løbet af året, fortrinsvis i weekend og ferie perioder. I A-Huset modtages ca. halvdelen. 
Rendbjerghjemmet er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, i samarbejde med beboere og kollegaer. 
 
Vi søger engagerede vikarer, der har interesse for autist/ADHD området, og som vil være med til at udvikle et fristed for børn og unge med autisme/ADHD, hvor struktur og forudsigelighed bliver vægtet højt, men hvor der samtidig er plads til deres forskellighed.  
Autist gruppen holder til i A-husets egne bygninger, i forbindelse med Rendbjerghjemmet. Du skal være med til at videreudvikle vores aflastningstilbud inden for autismespektret, i samarbejde med øvrige medarbejdere, 
Kendskab til området at foretrække.  
Nøgleordene er: Arbejde struktureret, tydelig i din kommunikation, psykisk/fysisk robust, være fleksibel og omstillingsparat, nærværende og ansvarsbevidst og have kørekort. 
 
Arbejdstiden vil fortrinsvis være om aftenen og i weekenderne.  
 
Sønderborg kommune indhenter straffeattest / børneattest ved ansættelsen. 
 
Du er velkommen til at kontakte os, besøge Rendbjerghjemmet, og få en snak om arbejdet, forventninger og muligheder hos os, inden evt. ansøgning. Kontakt gerne Afdelingsleder Maybritt Kay Hinrichsen på tlf. 27900148 
 
Ansøgningen bedes sendt digitalt fra denne side. Ellers sendes den til ”Aflastningshjemmet Rendbjerghjemmet”, Rendbjergvej 9, 6320 Egernsund, att. Afdelingsleder Maybritt Kay Hinrichsen. 
Ansøgningen skal være Rendbjerghjemmet i hænde senest fredag den 04. Maj 2018. 
Du skal forvente samtale i uge 20 2018. 
 
Du kan også læse yderligere oplysninger om Rendbjerghjemmet på vores hjemmeside på www.rendbjerghjemmet.dk 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her