Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer for lærere i folkeskolen til rotationsprojekt

Vikarer for lærere i folkeskolen til rotationsprojekt - Løbende opslag

For at komme i betragtning som jobrotationsvikar skal du, i henhold til lovgivningen, have 6 måneders forudgående ledighed ved forventet tiltrædelse. Din a-kasse vil kunne svare på, om du er i målgruppen.

En rigtig stor del af Fredericia Kommunes folkeskolelærere skal efteruddannes i inklusion. Derfor har vi brug for vikarer.

Der er tale om en fuldtidsstilling som jobrotationsvikar, hvor du i løbet af perioden kan få mulighed for at prøve kræfter med at vikariere for lærere på flere forskellige klassetrin og i nogen tilfælde også forskellige matrikler.

De fastansatte lærere skal deltage på uddannelse i 7 uger hver og da en rotationsvikar maksimalt kan være ansat i 6 måneder, har du mulighed for at vikariere for tre forskellige lærere. De næste hold starter primo januar 2018, men erfaringer viser at vi løbende har brug for nye vikarer.

Din ansøgning til denne stilling vil blive registreret i en pulje, og du vil have mulighed for at blive kontaktet, når der opstår behov for en lærervikar.

Det er kendetegnende for Skolevæsenet, at der gennem en lang årrække er arbejdet målrettet med indsatsområder, som skaber en fælles udvikling ud fra politisk fastsatte mål.

Det er vigtigt for os, at du indstillet på at gå engageret og udviklingsorienteret ind i opgaven.

Fagkombinationen omfatter som udgangspunkt alle fag.

Fredericia Kommune har været igennem en større skolestrukturændring således, at vi nu har 4 folkeskoler og en specialskole:
•Erritsø Fællesskole
•Fjordbakkeskolen
•Frederiksodde skole (specialskole)
•Kirstinebjergskolen
•Ullerup Bæk Skolen

Du kan læse mere om skolerne via linket her:
http://www.fredericia.dk/borger/familie-boern-unge/skoler

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og reglerne for Ny Løn.

Fredericia Kommune indhenter børneattest på ansatte, der som led i ansættelsen har en direkte kontakt med børn under 15 år.

For at komme i betragtning som jobrotationsvikar skal du, i henhold til lovgivningen, have 6 måneders forudgående ledighed inden ansættelse. Din a-kasse vil kunne svare på om du er i målgruppen.

Der vil så vidt muligt blive arrangeret en uges virksomhedspraktik i ugen inden du ansættes.

Der vil være tvungen ferie i skoleferierne. Ferie afholdes efter gældende regler for egne optjente feriepenge eller uden løn.

For yderligere oplysninger kontaktes den enkelte skole.
•Erritsø Fællesskole
Anders Axø, anders.axo@fredericia.dk, tlf.: 4117 4420.
•Fjordbakkeskolen
Charlotte Juhl andersen, charlotte.j.andersen@fredericia.dk , tlf.: 22862483
•Specialområdet, Institution og skolefritidsområde
Anders Nielsen, Mail: anders.nielsen2@fredericia.dk, tlf.: 25532376
•Kirstinebjergskolen
Magnus Te Pas, magnus.pas@fredericia.dk, tlf.: 20883468
•Ullerup Bæk Skolen
Jan Voss, jan.voss@fredericia.dk, tlf.: 7210 5821

I din ansøgning bedes du angive om du eventuelt er interesseret i et vikariat på specialskolen. Desuden må du meget gerne skrive, hvilke fag du helst vil undervise i.

Send ansøgning online
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du opfordres til at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis online. Læs mere om onlineansøgning via http://www.fredericia.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her