Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer søges til produktionsvirksomheder i Østjylland

Manpower søger lige nu vikarer til produktionsvirksomheder i Østjylland. Der er tale om både kortere og længerevarende vikariater, med løbende opstart. 

Ønskede kvalifikationer
Vi søger produktionsmedarbejdere, der har erfaring med montage og samling af enheder. Du er omhyggelig, kvalitetsbevidst og du har en positiv indstilling. Du har formentligt en uddannelse der er el-relateret eller inden for mekanik, men du kan også være en erfaren ufaglært. Det vigtigste er at du har den rette indstilling og forståelse for produktion.

Ønskede egenskaber
Vi forventer at du har hænderne godt skruet på, er fingernem og har tegningsforståelse. Derudover skal du være teamorienteret, men samtidig kunne arbejde selvstændig. Vigtigst er, at du er fleksibel, åben og imødekommende samt at du tager ansvar.
Hvis du tidligere har arbejdet i større virksomheder hvor der arbejdes efter strenge sikkerhedsregler og 5S, vil det være en fordel.

Vi tilbyder
Vikariat i virksomheder med ordnede forhold og god løn efter overenskomst samt tillæg og pension efter gældende regler.

Vi søger vikarer til både skiftehold, aftenhold samt nathold. Venligst skriv i ansøgningen hvilke arbejdstider der passer bedst til dig.

Kontaktperson?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Karsten Mikkelsen eller Carsten Deleuran på telefon 7020 1000

For at komme i betragtning til stillingerne, skal du registrére dit CV og ansøgning i et dokument på www.manpower.dk, søge jobid: 1168888 Du skal også udfylde den tilhørende test. Vi holder løbende samtaler, så søg allerede i dag.

Manpower er verdens førende virksomhed inden for rekruttering, vikar- og HR-service. Vi har været på det danske marked siden 1963 og vi har kontorer i hele Danmark. Vi tilbyder beskæftigelse og karrieremuligheder til både vikarer og fastansatte medarbejdere. Manpower tilbyder alt fra store samlede bemandingsløsninger til enkeltstående dag-til-dag vikariater samt rekruttering til faste stillinger. Vi løser opgaver inden for flere fagområder og på alle niveauer.

Vi tror på mangfoldighed som en ressource og ønsker, at vores medarbejdere afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres du til at søge, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her