Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer til bostederne Randers Nord

Vikarer

Interne vikarer søges til spændende botilbud, min. 8 timer/uge

Område Nord i Center for Handicapindsats, søger vikarer, som med kort varsel kan jobbe i vores skønne tilbud sammen med vores dejlige beboere.
Der er tale om midlertidige vikartimer frem til udgangen af april 2017, men da vi pt. arbejder på at skabe de mest optimale rammer for enhederne, vil dette kunne udvikle sig hen over perioden. Der vil ligeledes evt. kunne blive tale om midlertidige stillinger på ca. 32 t/uge, såfremt vi sammen finder at dette er optimalt.

Du er pt. sikret 8 timer pr. uge, men med mulighed for flere timer. Der vil primært være tale om vagter på Kastanjebo, som er et botilbud til voksne borgere med en udviklingshæmning og demens. Derudover har vi også behov for vikarer på Bocenter Harridslev, hvor der bor borgere med en udviklingshæmning og fysiske funktionsnedsættelser.

Du skal være fleksibel, da der er tale om behov for dækning af både dag, aften og weekends og der vil ligeledes kunne være vagter til dækning på begge bosteder.

Område Nord består bl.a. af de kommunale bosteder, som henvender sig til voksne udviklingshæmmede borgere. Derudover har vi også borgere som modtager bostøtte i egen lejlighed. Pt. Søger vi dog med lys og lygte efter DIG, som med begejstring vil nyde at jobbe i Harridslev. På sigt vil der kunne blive tale om vagter i vores andre tilbud.

Arbejdsopgaver:
Du skal yde pædagogisk bostøtte samt personlig pleje og omsorg til beboerne, ud fra de indsatsmål, som skal være med til at fremme borgeres mulighed for at agere så selvstændigt som muligt. Vi har et stort fagligt fokus på at lade borgerne være ”høvding i eget liv*og vi ser det som vores fornemmeste opgave, at understøtte trivsel, det gode liv og størst mulig selvbestemmelse.

Vi forventer, at du

  • har lyst til at gøre en forskel i forhold til vores herlige beboere
  • har mod på læring og har stor fleksibilitet i opgaveløsningen
  • har en ressourcefyldt tilgang til livet og at du kan hjælpe med at sprede god livskvalitet.
  • har lyst og mod på læring for at kunne yde bedste kvalitet i forhold til vores beboere.
  • er indstillet på, at personlig pleje og omsorg er en væsentlig del af indsatsen.

Vi kan tilbyde
  • et spændende og udfordrende arbejde
  • at blive en del af en organisation, hvor livsglæde og glæden ved de nære ting er i højsædet – og hvor et godt grin altid er velkomment.
  • en organisation i udvikling, hvor vi har stort fokus på at implementere værdierne fra Randers Kommunes Handicapplan, hvor netop udviklingen af størst mulig mestringsevne for eget liv er i centrum.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Ønskes yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Alice Teut på mobil 4025 9044. Vi vil løbende indkalde til uformel samtale, således at vi hurtigst muligt kan få et samarbejde i gang.

Ansættelsesforhold
Deltid og tidsbegrænset

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist
28.02.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Nord Bosteder udviklingshæmmede

Kontaktperson
Alice Teut Gosch


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her