Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer til social- og sundhedsområdet

Vi søger
Social- og sundhedsvikarer: Sygehjælpere, hjemmehjælpere, plejere, plejehjemsassistenter, social- og sundhedsassistenter, sundhedsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt ikke-uddannede social- og sundhedsmedarbejdere.

Arbejdssted
4000 Roskilde

Startdato
Løbende

Om jobbet
Sundhedsfagligt personale søges til vikaropgaver ved Hjemmeplejen, Plejecentre og institutioner i Roskilde-området og Midtsjælland. Som vikar hos NT Falke får du stor fleksibilitet og mulighed for at skabe variation i din dagligdag. Du kan supplere din indtægt eller skabe dig et afvekslende job med gode lønforhold med afsæt i dine faglige kvalifikationer. Du beslutter selv, hvornår du vil arbejde og hvor meget du ønsker at arbejde. Du skal selvstændigt eller sammen med kolleger yde omsorg og betjene borgerne praktisk og plejemæssigt.

Om dig
Du er uddannet SSH, sygehjælper, SSA. Du skal kunne varetage omsorg samt plejemæssige og praktiske opgaver selvstændigt eller i samarbejde med det faste personale på arbejdsstedet og følge den instruktion de giver dig. Vi har også efterspørgsel efter ufaglærte social- og sundhedsmedarbejdere.

Krav
Pleje og lifterfaring. Gerne kørekort B

Opgaver
Praktisk hjælp, forflytning, personlig pleje og omsorg.

Mere information
NT Falke har overenskomst med FOA, så du er sikret ordentlige løn- og ansættelsesvilkår. Du kan finde overenskomsten og mere om løn- og ansættelsesvilkår på ntfalke.dk/download.

Opret din ansøgerprofil via knappen "Send ansøgning".

Eller ring til os på 71969600 hvis du har spørgsmål til jobbet som vikar, dine muligheder og vores stærke kommunikationsløsninger.

Når du er oprettet, tager vi en samtale om dine ønsker, vores og vores kunders forventninger til dig. Du sætter dig ind hvordan vores systemløsninger fungerer, så du kan styre, hvornår du ønsker at arbejde og du altid får de rigtige tilbud om vikarvagter og altid er sikret løn, tillæg, pension og kørselsgodtgørelse efter overenskomst.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.