Vikariat - Produktionsmedarbejder til Greve

Vores Kunde i Greve har travlt og søger nogle vikarer til deres produktionsteam. De producerer vin. Vi søger 4 vikarer til aften samt 2 til nat. Der er tale om længerevarende vikariater med opstart hurtigst muligt. Kan blive faste stillinger for rette kandidater. Hvert team i produktionen består af 4 medarbejdere.

 

Arbejdsopgaver:

Pasning af maskiner i produktionen

sætte flasker på bånd.

sørge for at fylde æsker i maskinen

Arbejdstiden:

dagvagt: Mandag – fredag kl. 6-1430, fredag 6-11

aftenvagt: 1415 - 2130 fredag 10.30-18

nat: 21:15-06:15

Kvalifikationer:

Du har erfaring med produktionsmaskiner eller er hurtig til at komme ind i tingene

Det er et krav at du læser, taler og forstår dansk eller engelsk

Du skal have en robust fysik, da arbejdet kræver en vis fysisk aktivitet i form af gang, løft mv.

Din personlige profil:

Du er mødestabil, ansvars- og kvalitetsbevidst

Du skal kunne begå dig i et travlt ungt arbejdsmiljø, være åben og udadvendt. Humor og en positiv/fleksibel indstilling er en af kerneværdierne i afdelingen. Der kan være en del støj fra maskinerne, så det befinder du dig godt i.

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. pr. 1.marts 140,05 pr. time. Der er fuldlønsordning samt aftentillæg på aften og nathold.

Din ansøgning:

Har netop dette job din interesse, så send din motiverede ansøgning samt cv allerede i dag til Konsulent Lene Jespersen, lj@vikarbackup.dk,vi stopper annoncen, når de rette kandidater er fundet. Mærk mailen "produktion Greve" og skriv om du ønsker aften eller nat hold


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Produktionsmedarbejder til sprøjtemaling afd.

Vikarriere ApS

København
Vikarriere søger til længerevarende vikariat en vikar med erfarring i sprøjtemaling. Hvad tilbyder vi? God oplæring. Lønpakke efter overenskomst. Mulighed for dag- aften og skiftehold. Mange personalegoder. Stabil virksomhed med fremragende vækst. G...