Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikariat: Musiklærer til Lyshøjskolen

Arbejdssted:
Lyshøjskolen, Lyshøj Allé1, 6000 Kolding

Arbejdstid:
Nedsat tid. 20 lektioner/uge.
Ansættelsestidspunkt:
1.11.2020,
eller hurtigst muligt.

Hvad kan vi tilbyde:
Vi kan tilbyde en spændende, dynamisk og visionær arbejdsplads i konstant udvikling. Her er højt til loftet og plads til gode idéer, som kan berige eleverne. Vi vil fremhæve Lyshøjskolen som en god arbejdsplads præget af ordentlighed, et godt arbejdsmiljø samt meget hjælpsomme kolleger. Vi har glimt i øjet, og idéer i ærmet. Vi udvikler med og gennem medarbejderne og er ambitiøse ift. både trivsel og læring for eleverne. Musik har betydning for vores hverdag både ved fællessamlinger, julekoncerter, musical m.m. Vi elsker fællessang, og ser det som en særlig mulighed for at understøtte læseindlæring hos eleverne.

Funktioner:
Vi søger en musiklærer, der vil varetage undervisningen på skolens mellemtrin i musik samt varetage historie i en 4. klasse frem til sommerferien. Vores egen musiklærer er flyttet til København, hvorfor vi skal finde hans afløser. Vi håber, det er dig?

 Kvalifikationer:

Vi forventer, du har kvalifikitaioner til at kunne varetage undervisning i faget på 4. - 6. klasse. Du skal have hjerte for eleverne, og formå at skabe gode relationer til dem, så der bliver plads til alle.  Lyshøjskolen arbejder desuden med digital læring, så du kan inddrage relevante digitale platforme i dit arbejde i en tid, hvos Covid19 vanskeliggør både sang og sammenspil.

På Lyshøjskolen er vi:

Ca. 100 dygtige og skønne kolleger fordelt på 3 afdelinger. Vi samarbejder tæt, og har fokus på at spille hinanden gode. Skolens ledelse er tæt på samarbejdet med dig og dine kolleger.

 Lyshøjskolen er en folkeskole med mere end 1000 elever. Skolen har veludstyrede faglokaler og dejlige grønne områder. Som skole prioriterer vi faglighed og elevernes trivsel højt. Vi værdsætter den enkelte elev i fællesskabet, og understøtter den fælles skole gennem årlige Lyshøjprojekter, hvor vi tør gå nye veje i fællesskabet. Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber, ligesom vi indgår i praksissamarbejde omkring skoleudvikling med UCSyd og læreruddannelsen. I dit team møder du gode grin, høj arbejdsmoral og stor faglighed, som teamet gerne deler ud af.

Løn: Efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:

Viceskoleleder Annette Hartøft tlf. 5135799. Ønsker du at se skolen, kan det ske efter aftale med Annette Hartøft anht@kolding.dk

 Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Send ansøgning" under stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist:
Fredag d.23.10 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler:
Ansættelsessamtaler vil finde sted d. 29.10.2020

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune børne- straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.