Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

vikariater som sygeplejersker

På Apopleksiafsnittet, F2, NBG, opslås 2 vikariater som sygeplejersker af et års varighed. Timeantal samt tidspunkt efter nærmere aftale. 
 
Apopleksiafsnittet F2 består af et sengeafsnit og et dagafsnit. Sengeafsnittet er et akut modtage afsnit for patienter med diagnosen obs apopleksi samt udredning af patienter med andre vaskulære problemstillinger. Vi tilbyder udredning, behandling og pleje af disse patienter. Dertil tilbydes behandling med trombolyse og trombektomi. Afsnittet har 19 sengepladser. Patientforløbene i afsnittet er meget forskellige med afvekslende plejetyngde og kompleksitet. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er ca. 2 dage.
 
I dagafsnittet modtages og udredes patienter med symptomer på en lille apopleksi eller TCI (forbigående blodprop i hjernen).
 
I afsnittet lægger vi vægt på forskning og udvikling.
 
Desuden vægter vi tværfagligt samarbejde højt, og der er faste terapeuter tilknyttet afsnittet. Dertil har vi tæt samarbejde med andre afdelinger og udgående teams.

Vi tilbyder
 

  • et spændende speciale i rivende udvikling med store udviklingsmuligheder som sygeplejerske (akutsygepleje, korttidssygepleje, palliativ sygepleje og meget mere) 
  • engagerede og motiverede kolleger, som har et godt socialt sammenhold
  • et veltilrettelagt introduktionsprogram og oplæring i den neurologiske sygepleje, efter ca. et halvt år oplæring i trombolysebehandling
 
Vi forventer, at du
 
  • vil bidrage til et fortsat højt kvalitetsniveau i afsnittet
  • kan lide at arbejde tværfagligt
  • er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdstilrettelæggelse
  • trives i en hverdag med uforudsigelighed og korte patientforløb 
  • kan trives med at arbejde 8 vagter på 4 uger og 5 weekender på 12 uger
 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der må påregnes en prøvetid på tre måneder.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.
 
Du kan få mere at vide hos afdelingssygeplejerske Bodil Holch Povlsen på 2119 2802 eller hos specialeansvarlig Louise Thorsted på 7846 3378.
 
Der er ansøgningsfrist den 23. februar 2018Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her