Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger ADMINISTRATIV SALES TRAINEE TIL REGION DK

JOIN VIKING – and help build a safer world

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
VIKING søger en serviceminded og struktureret administrativ Sales Trainee med gode kommunikationsfærdigheder til vores salgskontor i Esbjerg. Afdelingen står for salg af VIKINGs produkter og services til det danske marked.

Med base på hovedkontoret i Esbjerg vil du - sammen med 11 kolleger - assistere kunderne med indkommende forespørgsler på mail og telefon.

Du vil indgå i et toårigt uddannelsesprogram, hvor du sideløbende får mulighed for at understøtte din praktiske erfaring med en HD-uddannelse. Herudover er der mulighed for en måneds udstationering i et af vores datterselskaber.

Som trainee hos VIKING vil du blive udfordret positivt. Du vil få den nødvendige oplæring, og når du er klar, vil du få egne ansvarsområder.

Du vil i uddannelsesperioden komme til at deltage i forskellige møder, seminarer og fælles aktiviteter. Formålet er at give dig en alsidig, lærerig og sjov uddannelse. Derudover tager du de første vigtige skridt i din faglige karriere og ind i VIKINGs globale organisation. Vi har en stærk kultur i forhold til udvikling og fastholdelse af egne talenter og flere af VIKINGs topledere - inkl. vores CEO - begyndte deres karriere hos os som trainees.

Primære opgaver

  • Besvare forespørgsler fra kunder - telefonisk og per email

  • Afdække kundernes behov for redningsmidler gennem dialog

  • Udarbejde og fremsende tilbud

  • Oprette ordrer og sikre interne processer for rettidig levering

  • Følge op på leverancer og mersalg

  • Ad hoc opgaver såsom kunde- eller markedsanalyser

Din profil
Du har afsluttet en gymnasial uddannelse (HHX, STX, HTX) eller en KVU indenfor international markedsføring og salg eller lignende.

Derudover har du flair samt interesse for salg og service. På det personlige plan, arbejder du struktureret og er serviceminded. Du har nemt ved at omgås andre mennesker og kan agere i en hverdag, hvor tempoet kan være højt. Du trives i en hverdag, hvor ikke mange dage er ens og værdsætter dynamikken i at skulle være omstillingsparat.

VIKING er en global virksomhed, og vi forventer, at du behersker dansk og engelsk flydende både skriftligt og mundtligt

Har du bopæl i Esbjerg-området, vil det være en fordel. Alternativt er du vant til at køre til og fra job eller uddannelse

Vi tilbyder
VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele - ud over en varieret arbejdsdag. Dagligt serveres i kantinen en sund og veltilberedt morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen
På grund af reglerne om persondatabeskyttelse, GDPR (General Data Protection Regulation), modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler – forventeligt ultimo juni 2020 - og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse: 1/9-2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Assistent Diana Wehner Sundtoft på mail DWS@viking-life.com

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.