Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger ambitiøs STUDENTERMEDHJÆLPER /PA til VP, Products & Technology

Join a global leader – and help build a safer world

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Hos VIKING udvikler og producerer vi rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Divisionen Products & Technology udvikler nye banebrydende evakueringssystemer/-produkter og forbedrer eksisterende, så passagerer og besætninger over hele verden kan føle sig sikre og blive reddet, hvis der skulle opstå en nødsituation.

Går du med tanker om en karriere som personaleleder eller projektleder, kan dette job som studentermedhjælper være et vigtigt skridt. Du vil få et stort ansvar og indgå i ledelsen af 180 dygtige medarbejdere i Danmark, Norge, Kina, Thailand og Bulgarien. Din leder, Vice President for Products & Technology, vil afsætte de fornødne ressourcer, sikre sparring og løbende uddannelse - og målet er klart: Du skal efter studiet være i stand til at udfylde en væsentlig rolle i VIKING og blive ansat i en ansvarsfuld stilling som projektleder og potentielt med årene personaleleder.

Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen med mulighed for flere timer i eksempelvis ferieperioder. Sammen med din leder kan du tilrettelægge din arbejdstid, så den stemmer overens med dit skema på studiet. De fleste af vore studentermedhjælpere skriver deres speciale eller afgangsprojekt for VIKING, og nogle vælger at tage deres semesterpraktik i afdelingen.

Du vil blive grundigt introduceret til vore produkter og processer, og når du er kommet godt om bord, er det vores klare målsætning, at du vil udvikle dig både fagligt og personligt hos VIKING. Du vil i samarbejde med din leder få udarbejdet en målrettet udviklingsplan, hvor vi tilrettelægger din videre karriere gennem sparring og interne uddannelsesprogrammer.

Så er du i gang med en videregående uddannelse inden for et relevant område, og har du mindst halvandet år tilbage af din uddannelse - kan det være lige dig, vi søger.

Primære opgaver

 • Forberede og facillitere workshops
 • Forskelligartede ad-hoc opgaver for VP, Products & Technology
 • Deltage i projekter og varetage projektledelsen af mindre/mellemstore projekter
 • Udvikle og vedligeholde ledelsesværktøjer samt træne i disse og implementere dem

Din profil

 • Lyst og evne til at lede mennesker. Du er lederen i dine studiegrupper
 • Struktureret og ambitiøs
 • Du motiveres af at forfølge ambitiøse mål. Du retter fokus på at få opgaven løst til tiden
 • Teamplayer med fokus på, at holdet kommer i mål, frem for at få opfyldt egne interesser
 • Har en hands-on tilgang og er ikke bange for at tage fat på enhver opgave
 • Du trives i et miljø, hvor du skal spørge efter opgaver, frem for at vente på at få dem serveret
 • Du kender dine styrker og svagheder og er ikke bange for at spørge om hjælp

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi investerer i vore medarbejdere og kan tilbyde et stort spektrum af karrieremuligheder i en international organisation.

Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på en fri omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Diana Wehner Sundtoft på telefon 2728 4877.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.