Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger en fagligt stærk R&D PROJEKTLEDER - der kan varetage projektledelse fra A til Z


Join a global leader – and help build a safer world

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

VIKING hæver konstant barren for sikkerhed og søger lige nu en fagligt stærk projektleder med ingeniørbaggrund, der vil være med til at udvikle udstyr og sikkerhedsløsninger, der redder liv.

Vil du med ombord?
Som projektleder hos VIKING bliver du en del af et R&D team, der består af kompetente og initiativrige ingeniører, tegnere og projektledere med forskellige kompetencer og teknisk baggrunde. Fælles for alle er, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.

Hos VIKING vil du deltage i udviklingscyklussen fra idé til produktionsmodnet produkt. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen mange muligheder for både faglig og personlig udvikling. Det er vores klare målsætning, at du skal udvikle dig både fagligt og personligt hos VIKING.

Afhængigt af din profil, vil du komme til at arbejde med nogle af nedenstående opgaver:

· Researche og konceptanalysere under udviklingen af nye produkter og services

· Idéudvikle, designe og dimensionere nye tekniske løsninger og optimere eksisterende produkter

· Visualisere og dokumentere løsninger i relation til konkrete redningsopgaver og scenarier

· Udvikle testprotokol og risikovurderinger samt overvåge og konkludere på tests af prototyper

· Deltage og lede tværorganisatoriske produktudviklingsteams samt projektstyre

· Oprette og vedligeholde dokumentation samt kvalitetssikre løsningerne

Din indgang til stillingen
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være maskiningeniør, svagstrømsingeniør eller lignende teknisk baggrund – og har du en praktisk og evt. ledelsesmæssig uddannelse med i bagagen, er det kun et plus.

Du sidder forventet i dag i en projektlederstilling, hvor du har ansvaret for at drive komplekse tekniske projekter fra start til slut.

Arbejdsmæssigt er du vant til at arbejde med systematisk produktudvikling og/eller produktvedligehold.

Ideelt set er du forretningsorienteret og kvalitetsbevidst, og du er vant til at arbejde med skarpe leverancer, hvor deadline overholdes.

Vi forestiller os

· At du besidder et stort drive, en faglig nysgerrighed, et ønske om at eksekvere samt tænker i muligheder og ikke begrænsninger

· At du har et solidt kendskab til 3D CAD (helst SolidWorks) og også har grundlæggende kendskab til simuleringsværktøjer

· At du er en teamspiller med styrke i relationer

· At du kan kommunikere ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

· At du er åben, udadvendt og villig til at yde en ekstraordinær indsats, når deadlines kræver det

· At du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring

Vi tilbyder
Opfylder du kravene, tilbyder vi en spændende og afvekslende stilling. Du kommer til at indgå i et dynamisk og inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og kompetente kolleger. Der kan være rejseaktivitet forbundet med nogle af projekterne, dog maksimalt 20 -30 dage om året.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele – ud over en varieret arbejdsdag. Dagligt serveres i kantinen en sund og veltillavet morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen
Har stillingen din interesse og har du den ønskede profil, ser vi frem til at høre fra dig.

Til orientering modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her