Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger KREATIV DESIGNER


Join a global leader – and help build a safer world

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Til Development & Engineering afdelingen søger vi en erfaren designer til udvikling af redningsveste og redningsdragter. Med reference til Manageren bliver du en del af et topmotiveret team på 9 personer bestående af en designer, konstruktører og projektledere.

Vores produkter er underlagt en række love og regler, hvilket stiller helt særlige krav til komponenter og det færdige produkt. Da vi i udviklingsprocessen ofte laver tests i en svømmehal, er det et plus, hvis du er glad for vand.

Primære opgaver

 • Ansvarlig for designprocessen fra start til slut
 • Afholde kundemøder og afdække kundens behov
 • Udarbejde salgsmateriale og arbejdstegninger
 • Præsentere nye produkter ved interne møder
 • Kommentere prøver i samarbejde med vores konstruktører
 • Deltage på inspirationsture, leverandørbesøg, kundebesøg og diverse interne møder
 • Løbende udvikle nye kvaliteter og detaljer i samarbejde med sourcing og leverandører
 • Forventet 10-20 rejsedage årligt – globalt

 • Din profil
 • Uddannet designer med minimum + 5 års erfaring
 • Erfaring med redningsudstyr forventes ikke, dog gerne kendskab til tekniske materialer og arbejdsbeklædning
 • Fortrolig med Adobe Illustrator og Photoshop
 • Gerne kendskab til SAP
 • Du behersker dansk og engelsk flydende

 • Som designer har du en meget høj kvalitetstærskel og sans for den sidste detalje. Du elsker at finde nye måder at udvikle dine kreationer på og trives i et dynamisk og kreativt miljø, hvor du formår at holde fokus på både design og deadlines. Da du kommer til at arbejde tæt sammen med indkøb og andre afdelinger/kolleger, er det helt afgørende, at du er dygtig til at kommunikere og samarbejde på tværs af jobfunktionerne. Initiativ og selvstændig beslutningstagen er ligeledes en del af din måde at arbejde på.

  Vi tilbyder
  VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

  Som VIKING-medarbejder har du mange fordele - ud over en varieret arbejdsdag. Dagligt serveres i kantinen en sund og veltillavet morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

  Søg stillingen
  Har stillingen din interesse og har du den ønskede profil, ser vi frem til at høre fra dig.

  Til orientering modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

  Tiltrædelse er snarest muligt.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

  Læs mere om VIKING og vores produkter på www.VIKING-life.com  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her