Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger SERVICE CHEF - Esbjerg

JOIN VIKING - and help build a safer world

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle, producere & vedligeholde rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Vil du med ombord?
VIKING arbejder kontinuerligt med at øge sikkerhed & kvalitet, og søger lige nu en kommerciel og teknisk stærk Servicechef med base i Esbjerg.

Som Servicechef bliver du en del af et velfungerende serviceteam der tæller 25 dedikerede kollegaer, der alle har det til fælles, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel. Serviceteamet vedligeholder og installerer alt vedr. redningsflåder, evakueringssystemer, redningsveste og dragter, livbåde & kraner samt øvrigt sikkerhedsudstyr. Endvidere er der et tæt samarbejde med salgsafdelingen i forhold til tilbudsgivning, kundekontakt og udvikling af den eksisterende forretning.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Arbejdsopgaver

  • Daglig ledelse af serviceteamet, som omfatter både service operationen og service administration
  • Planlægning og koordinering af servicejobs
  • Opfølgning på igangværende serviceopgaver i samarbejde med den globale organisation
  • Sikre kvalitet og efterlevelse af kvalitetsstandarder, politikker & arbejdsmiljø
  • Udarbejdelse af priskalkuler og servicetilbud i samarbejde med salgsafdelingen
  • Kundesupport samt deltagelse i kundebesøg
  • Sikre uddannelse og vedligeholdelse af servicekompetencer for serviceteamet
  • Opretholdelse af nationale samt klassemæssige godkendelser
  • Forretningsudvikling ift. services på både strategisk og operationel plan
  • Øvrige administrative opgaver

Din indgang til stillingen
Den ideelle person har erfaring med ovennævnte områder herunder ledelse af både timelønnede medarbejdere samt funktionærer.

Din uddannelsesmæssige baggrund har en teknisk retning – gerne suppleret med en ledelsesmæssig uddannelse. Du har +10 års dokumenteret erhvervs - og ledelseserfaring og bestrider i dag i en lederstilling, hvor du er ikke bange for at sætte ambitiøse mål for dig selv og dit team.

Som person er du målrettet og motiveres af at gøre en forskel. Du har et naturligt drive ift. at varetage selvstændige daglige opgaver og du besidder en god ordenssans. Du er serviceminded af natur og som leder er du en holdspiller, der gerne spiller dine kollegaer bedre.

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Geografisk bor du i eller i nærheden af Esbjerg.

Vi tilbyder
Opfylder du ovennævnte, tilbyder vi en afvekslende stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Du vil blive omfattet af en rigtig god kantineordning med både morgenmad og frokost samt en velfungerende funktionærforening som arrangerer forskellige sociale arrangementer for vores medarbejdere. Derudover har vi en god sundhedsordning samt adgang til massage, fysioterapi og motionscenter.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler, fysisk eller virtuelt, i henhold til Covid-19-restriktioner og anbefaler at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sr. Country Director, Anders Nørgaard Lauridsen på mobil 2542 8221.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.