Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger STUDENTERMEDHJÆLPER til INGENIØRAFDELING

Join a global leader – and help save lives for a living

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg, er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Hos VIKING udvikler og producerer vi rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Har du lyst til at blive del af en international virksomhed sideløbende med dit studie? Så søger vi en frisk og handlekraftig studentermedhjælper, som skal indgå i vores Raft Engineering team.

Raft Engineering er ansvarlig for at vedligeholde, optimere og udvikle VIKINGs portefølje af redningsflåder og du bliver en del af et velfungerende team, der består af kompetente og initiativrige ingeniører, tegnere og projektledere. Fælles for alle er, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.

Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen med mulighed for flere timer i ferieperioder. Efter aftale med din manager kan du tilrettelægge din arbejdstid, så den stemmer overens med dit skema. De fleste af vores studentermedhjælpere skriver deres speciale for VIKING og nogle vælger også at bruge deres semesterpraktik i afdelingen.

Du bliver grundigt introduceret til vores produkter og processer, og når du er kommet godt ombord, er det vores klare målsætning, at du skal udvikle dig både fagligt og personligt hos VIKING.

Så er du i gang med en videregående uddannelse inden for et relevant felt, som fx kemiingeniør, maskiningeniør, designingeniør eller andet teknisk ingeniørstudie, og har du mindst 1½ år tilbage af din uddannelse, kan det være lige dig, vi søger. Du er helst bosiddende i Esbjerg eller forholdsvis tæt på.

Primære opgaver

 • Varetage ad-hoc opgaver
 • Oprette og vedligeholde dokumentation
 • Styre og eksekvere mindre projekter
 • Mulighed for på sigt at deltage i tværorganisatoriske produktudviklingsteams
 • Indgå i produktteams hvor produkter vedligeholdes og optimeres
 • Behandling af produktafvigelser

Din profil

 • Struktureret, målbevidst og ambitiøs
 • Du har teknisk flair
 • Du er den i din studiegruppe, der sikrer styring og at I overholder deadlines og afleverer til tiden
 • En hands-on tilgang til opgaverne er lige dig – du er ikke bange for at tage fat og få beskidte fingre
 • Du har stort fokus på at få opgaven løst til aftalte deadlines
 • Du kender dine styrker og svagheder og er ikke bange for at spørge om hjælp

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på en fri omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Diana Wehner Sundtoft på telefon 2728 4877 eller mail DWS@viking-life.com.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com og om det at være ”Young Talent” på VIKING på www.viking-life.com/en/young-talents#student-assistant


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.