Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger STUDENTERMEDHJÆLPER til PASSENGER SALES & PROJECTS

JOIN VIKING – and become a lifesaver

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Til vores Passenger Sales & Projects afdeling søger vi en analysestærk og struktureret studentermedhjælper med gode kommunikationsfærdigheder. Afdelingen står for salg af evakueringssystemer til både små-færger og verdens største krydstogtsskibe.

Med base på hovedkontoret i Esbjerg vil du - sammen med 13 kolleger - assistere den globale organisation med viden om salg, tekniske detaljer og koncepter. Her får du mulighed for at supplere din teoretiske viden fra studiet med praktiske erfaring fra en international virksomhed.

Primære opgaver

  • Følge op på KPI’ere, herunder dataudtræk samt dataanalyse
  • Foretage dæknings- og prisanalyser
  • Supportere salgsteamet med administrative opgaver såsom fakturering
  • Håndtere forespørgsler fra datterselskaber i den globale VIKING organisation
  • Deltage ad-hoc i større projekter

Din profil
Du er i gang med dit bachelorstudie og ved, at du vil fortsætte med et kandidatstudie efterfølgende. Du har flair og interesse for analysearbejde, hvor du er mindst ligeså nysgerrig på resultatet som på processen. Som person er du serviceminded. Du arbejder struktureret, er systemstærk og lærer generelt hurtigt at anvende nye systemer og programmer.

VIKING er en global virksomhed, og vi forventer, at du behersker dansk og engelsk flydende både skriftligt og mundtligt.

Har du bopæl i Esbjerg-området, vil det være en fordel. Alternativt skal du være indstillet på at pendle hertil et par dage om ugen.

Som studentermedhjælper hos VIKING vil du blive udfordret positivt. Du vil få den nødvendige oplæring, og alt efter erfaring og interesseområder, vil du løbende få egne ansvarsområder. Du vil samtidig tage de første vigtige skridt til en faglig karriere og et globalt netværk i VIKING familien, hvor vi har en stærk kultur i forhold til udvikling af egne talenter samt fastholdelse heraf, heriblandt flere af vores topledere – og ikke mindst vores CEO!

Læs mere herom på denne side: https://www.viking-life.com/en/young-talents#student-assistant

Vi tilbyder
VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Søg stillingen
På grund af reglerne om persondatabeskyttelse, GDPR (General Data Protection Regulation), modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Diana Wehner Sundtoft på mail DWS@viking-life.com eller tlf. nr. 2728 4877.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.